Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

ΟΛ. ΒΟΛΟΥ: «Ο πρόεδρος διοικούσε από τη φυλακή!»

Ο Χαλίφα Σανκαρέ μιλάει στο gazzetta.gr, εκφράζοντας την απογοήτευση του για το... momentum της αποβολής του Ολυμπιακού Βόλου. Τι λέει για τον Μπέο, το μέλλον του και τους στημένους αγώνες.

Ο 27χρονος Σενεγαλέζος σέντερ-μπακ ήταν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του περυσινού πρωταθλήματος. Παρ' όλα αυτά, η αποβολή του Ολυμπιακού Βόλου από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο σε συνδυασμό με το ότι πλησιάζουμε στη λήξη της μεττεγγραφικής περιόδου, το ποδοσφαιρικό του μέλλον, όσον αφορά στην αγωνιστική περίοδο που αρχίζει μοιάζει δυσοίωνο. Το gazzetta.gr επικοινώνησε μαζί του και σας παρουσιάζει τις σκέψεις του Χαλίφα Σανκαρέ για την επόμενη σελίδα της καριέρας του και τις απόψεις του γύρω από την πολύκροτη υπόθεση των “στημένων αγώνων” και την εμπλοκή του Αχιλλέα Μπέου και της ομάδας του Βόλου...

ΟΛΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: