Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Έβαλε λουκέτο στην πρεσβεία και έφυγε ο Λίβυος πρέσβης στην Αθήνα..

Gaddafi ( Celebrity Caricatures 18 , worth1000...Image by v i p e z via FlickrΑποχώρησε νωρίς το απόγευμα από το κτίριο της πρεσβείας της Λιβύης στην Αθήνα ο πρέσβης Ραμαντάμ Μπαργκ, μετά από έντονες πιέσεις των Λίβυων αντικαθεστωτικών που ζουν στη χώρα μας. Οι αντικαθεστωτικοί, έχοντας στο πλευρό τους τον πρόξενο Αντέλ Αλ Ραούμπι, περίπου στις τρεις το μεσημέρι, εισέβαλαν στην πρεσβεία ζητώντας από τον πρέσβη να εγκαταλείψει το κτίριο.

Ακολούθησαν έντονες διενέξεις ενώ απειλήθηκαν σοβαρά επεισόδια, αλλά με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων οι διαξιφισμοί περιορίστηκαν σε έντονη λογομαχία. Οι αντικαθεστωτικοί επικαλέστηκαν τη «λαϊκή ετυμηγορία για την αποπομπή του Καντάφι» και τόνισαν ότι «η αιματοχυσία πρέπει να σταματήσει και όχι να επεκταθεί και στις πρεσβείες των χωρών».

Μετά τις διευθετήσεις οι διαδηλωτές αποχώρησαν, ενώ λίγο αργότερα ακολούθησε και η αποχώρηση του πρέσβη, αφού πρώτα υπέστειλε την σημαία της Λιβύης που είχε αναρτήσει ο ίδιος το πρωί και ασφάλισε με λουκέτο την σπασμένη κλειδαριά της εισόδου στο κτίριο.

Αργά το απόγευμα οι αντικαθεστωτικοί ξανασυγκεντρώθηκαν, αυτή τη φορά έξω από το Λιβυκό σχολείο (μεταξύ της πρεσβείας και του προξενείου στο Π. Ψυχικό).

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: