Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Συνέλαβαν στο Ζεφύρι ληστή 13 ετών !

Ληστή 13 ετών συνέλαβαν στο Ζεφύρι αστυνομικοί, μετά την ευρεία επιχείρηση με ελέγχους, προσαγωγές και άλλες συλλήψεις.

Ο 13χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη στο σπίτι του και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Ο ανήλικος παραπέμπεται ως δράστης της ληστείας που πυροδότησε επεισόδια αθίγγανων με δυνάμεις της αστυνομίας το προηγούμενο βράδυ στην περιοχή.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, ο 13χρονος μαζί με δύο ακόμα άτομα που αναζητούνται, στις πέντε το απόγευμα της Πέμπτης, άρπαξαν μια χρυσή αλυσίδα από το λαιμό διερχόμενης γυναίκας και κατέφυγαν στον καταυλισμό των Ρομά Ζεφυρίου.

Στο σημείο έσπευσαν μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι όμως δέχτηκαν επίθεση από ομάδα αθίγγανων.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν έναν από τους επιτιθέμενους, αλλά γύρω στις 10 το βράδυ επιτέθηκαν στον επόπτη αστυνομικό διευθυντή που περνούσε με αυτοκίνητο με συμβατικές πινακίδες και τον οδηγό του, έσπασαν το όχημα και τραυμάτισαν τον αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ.

Τελικά, το πρωί ισχυρές δυνάμεις από αστυνομικούς διάφορων Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, παρουσία εισαγγελέα, πραγματοποίησαν επιχείρηση στο Ζεφύρι.

Σε αυτήν, εκτός από το 13χρονο, πιάστηκαν δύο ακόμα άτομα, ένας για παράβαση του νόμου περί όπλων και ένας για καταδικαστικές αποφάσεις.

Επίσης, βεβαιώθηκαν 47 παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. και κατασχέθηκαν ένα τσεκούρι, ένα αεροβόλο όπλο, 22 κάλυκες αεροβόλου, 40 πυροδοτημένα φυσίγγια κυνηγετικού όπλου και τρία φυσίγγια πυροβόλου όπλου.

Βρέθηκαν ακόμα δύο κλεμμένα αυτοκίνητα και μία κλεμμένη μοτοσικλέτα. (Φωτό αρχείου)

Δεν υπάρχουν σχόλια: