Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Βασιλική Ανδρίτσου: Παντρεύεται στις 24 Σεπτέμβρη

Βιώνει κάποιες από τις ομορφότερες στιγμές της ζωής της και όχι τυχαία, αφού η αγαπημένη πρωταγωνίστρια Βασιλική Ανδρίτσου θα ανέβει σε λιγότερο από δύο εβδομάδες τα σκαλιά της εκκλησίας, όπου θα δώσει όρκους αιώνιας αγάπης με τον σύντροφό της Νίκο Συμεωνίδη.

Χαμηλών τόνων και οι δύο σε κάθε στιγμή της κοινής ζωής τους, η ηθοποιός και ο παραγωγός επέλεξαν να μοιραστούν με ελάχιστους αγαπημένους κοντινούς τους ανθρώπους την ομορφότερη ημέρα τους. Καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας της εξάλλου η Βασιλική Ανδρίτσου ουδέποτε «πούλησε» την προσωπική της ζωή!

Και τούτο επιβεβαιώνεται από το γεγονός πως, ενώ τα τελευταία έξι χρόνια είναι μαζί με τον σύντροφο της ζωής της, ελάχιστες είναι οι δημόσιες εμφανίσεις τους. Το απόγευμα του Σαββάτου της εικοστής τετάρτης Σεπτεμβρίου το ζευγάρι θα παντρευτεί σε εκκλησία της Αργυρούπολης. Δίπλα στην πρωταγωνίστρια αυτήν την τόσο συγκινητική ημέρα θα είναι φυσικά ο Αλέξανδρος Ρήγας, ο οποίος αποτελεί και τον συνδετικό κρίκο της γνωριμίας της με τον μέλλοντα σύζυγό της.

Ερωτεύτηκαν στο κόκκινο δωμάτιο

Το ζευγάρι βρέθηκε για πρώτη φορά στα γυρίσματα της σειράς του Αλέξανδρου Ρήγα «Κόκκινο δωμάτιο». Ο Νίκος Συμεωνίδης υπήρξε εξάλλου για πολλά χρόνια καμεραμάν στο ΜEGA.

Ετσι, ο σύντροφος της Βασιλικής Ανδρίτσου δέθηκε με μεγάλη φιλία με τον σεναριογράφο και ηθοποιό. Λίγα χρόνια αργότερα, οι δύο άνδρες συνεργάστηκαν έχοντας από κοινού την παραγωγή της παράστασης «Μπαμπά, μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή» στο Θέατρο Αθηνά. Οσοι γνωρίζουν τον Νίκο Συμεωνίδη μιλούν με τα καλύτερα λόγια για εκείνον. Και μπορεί ο παραγωγός να μην επιλέγει ως στάση ζωής τη δημοσιότητα, παρ’ όλα αυτά πριν από μερικά χρόνια έκανε ένα μικρό πέρασμα στο σίριαλ του MEGA «Κανείς δεν λέει σ’ αγαπώ».

«Η Βασιλική και ο Νίκος είναι πολύ ερωτευμένοι, γεμάτοι και ευτυχισμένοι» αναφέρει άνθρωπος του στενού τους περιβάλλοντος στην «Espresso της Κυριακής», ενώ δεν κρύβει ότι ο επόμενος στόχος τους είναι να μεγαλώσουν την οικογένειά τους με ένα παιδάκι. Εμείς το μόνο που μένει να τους ευχηθούμε είναι βίον ανθόσπαρτον και ευτυχή και όλα τα όνειρά τους να γίνουν πραγματικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: