Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

4 VIDEOS - Τέτα Ντούζου: Η πρωταγωνίστρια των 80s

Η Τέτα Ντούζου, κόρη του Αντρέα και αδερφή του Στηβ έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής και αγαπητή στο κοινό μέσα απο τις δεκάδες ταινίες στις οποίες πρωταγωνίστησε, κυρίως χάρη στους αβανταδόρικους ρόλους της χαριτωμένης κοπέλας που υποδυόταν.

Μαζί με την Καίτη Φίνου και τη Νανά Βενέτη αποτελούσαν ένα ξεχωριστό "τριο" της  showbiz. Ηταν κολλητές φίλες και έκαναν πολλές κοινές εμφανίσεις σε βιντεοταινίες αλλά και νυχτερινές εξόδους που άφησαν εποχή.

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του ελληνικού κινηματογράφου, όπως με το Μίμη Φωτόπουλο, το Νίκο Ρίζο, τη Μάρω Κοντού, τον Στάθη Ψάλτη κ.ά.

Η πρώτη της κινηματογραφική εμφάνιση έγινε στην ταινία Ρόδα, τσάντα και κοπάνα (1982) που σημείωσε πολύ μεγάλη εισπρακτική επιτυχία.

Στις αρχές της δεκαετίας του '90 έκανε ένα πέρασμα από την ιδιωτική τηλεόραση, στις σειρές (Δίψα, Μάλιστα Κύριε, Η αγάπη της γάτας), ενώ στη συνέχεια αποσύρθηκε απο το χώρο του θεάματος για να παντρευτεί τον επιχειρηματία Γιάννη Γεωργιάδη με τον οποίο έχει αποκτήσει μία κόρη, την Αναστασία.

Ασχολήθηκε με το χώρο της ένδυσης, με κατάστημα ρούχων στην Πατησίων, στη συνέχεια άνοιξε κτηματομεσιτικό γραφείο και nail spa.


Το σέξι κορίτσι των βιντεοταινιών, χάθηκε μετά την μεγάλη επιτυχία της.

Θυμηθείτε μερικές από τις εμφανίσεις της:











zappit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: