Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Χωρις Χατζηνικολάου εκπέμπει από την Πέμπτη και πάλι το Alter

ΧΩΡΙΣ Χατζηνικολάου ξεκινά και πάλι το ALTER αν και δόθηκε επιτέλους μία λύση στο αδιέξοδο των τελευταίων ημερών που αντιμετώπιζε ο τηλεοπτικός σταθμός του Alter.

Μετά τους δημοσιογράφους που έδειξαν καλή διάθεση και αποφάσισαν να μην προχωρήσουν στην επίσχεση εργασίας που είχαν κηρύξει για σήμερα Τετάρτη, πείστηκαν και οι τεχνικοί οι οποίοι στη γενική συνέλευση τους νωρίτερα αποφάσισαν η 24ωρη απεργία που είχαν προκηρύξει μέχρι αύριο στις 10:30 το πρωί να λήξει στις 05.30, οπότε το πρόγραμμα θα αρχίσει να εκπέμπει κανονικά από το πρωί.

Η ανακοίνωση έγινε μέσω του twitter του σταθμού: "Το Alter Channel ξεκινάει με κανονικό πρόγραμμα την Πέμπτη το πρωί"

Ο Χατζηνικολάου μέχρι αργά το βράδυ δεν είχε δεχτεί να βγεί στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων.

Να θυμήσουμε πως στην συνέλευση τους χτες οι δημοσιογράφοι μαζεύτηκαν για να συζητήσουν επάνω στη νέα πρόταση του Κώστα Γιαννίκου. Με αυτή, τους διαβεβαίωνε ότι μέσα σε διάστημα 10 ημερών θα δοθεί ο μισθός Αυτούστου και μέχρι 10 Οκτωβρίου εκείνος του Σεπτεμβρίου.

Οι δημοσιογράφοι έδειξαν καλή διάθεση και αποφάσισαν να μην προχωρήσουν στην επίσχεση εργασίας που είχαν κηρύξει για σήμερα Τετάρτη με την προϋπόθεση ότι αν σε 10 το πολύ 12 ημέρες δεν τηρηθούν οι υποσχέσεις, θα ξεκινήσουν πάλι κινητοποιήσεις.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: