Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2011

Γιατί ο Χατζηνικολάου δεν επιστρέφει στο δελτίο του ALTER.

Άγνωστο παραμένει το αν και πότε θα επιστρέψει ο Νίκος Χατζηνικολάου στη θέση του, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALTER.

O δημοσιογράφος, ο οποίος είχε δηλώσει από τη ραδιοφωνική του εκπομπή πριν από δύο εβδομάδες ότι παραμένει απλήρωτος κι επειδή δεν είναι "χομπίστας" δεν επιστρέφει στο δελτίο, επανήλθε σήμερα με νέα δήλωση που προβληματίζει...

“Δεν έχω απάντηση, όταν αλλάξει κάτι θα σας το πω”. Με αυτή τη φράση τελείωσε την εκπομπή του στο Real FM, διευκρινίζοντας πως δεν έχουν αλλάξει οι λόγοι που τον ανάγκασαν να μείνει εκτός του δελτίου ειδήσεων του καναλιού.

Μετά από αυτή τη φράση, οι πιθανότητες να δούμε απόψε τον παρουσιαστή στο κεντρικό δελτίο εξανεμίστηκαν.

"Για να επιστρέψω στο δελτίο θα πρέπει να μου δείξει το Alter ότι με σέβεται", είχε πει  από την ραδιοφωνική του εκπομπή ο Νίκος Χατζηνικολάου.

"Προτιμώ να κάθομαι με την οικογένειά μου, παρά να κάνω τον χομπίστα. Έχω να πληρωθώ 8 μήνες! Για να επιστρέψω στο δελτίο θα πρέπει να μου δείξει το Alter ότι με σέβεται. Μόνο τότε θα επιστρέψω, γιατί είμαι επαγγελματίας".

Όσο για τα σενάρια που τον θέλουν σε άλλο κανάλι; "Δεν αποκλείω να αναζητήσω καινούργια τηλεοπτική στέγη. Ανάλογα με την στάση του καναλιού θα πάρω τις τελικές μου αποφάσεις" είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

 Ο δημοσιογράφος έγραφε στο twitter του, απευθυνόμενος στον Τζώνυ Καλημέρη που του είπε ότι λείπει από τα δελτία των 8: "κουμπάρε είμαι πολύ...απλήρωτος! Δεν είμαι χομπίστας, αλλά επαγγελματίας".

Δεν υπάρχουν σχόλια: