Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2011

Ποιο είναι το όνειρο της Ελένης Μενεγάκη;

Ποιο είναι το όνειρο της Ελένης Μενεγάκη;

Ο κάθε άνθρωπος έχει τα δικά του όνειρα και ευελπιστεί πως μια ημέρα θα τα πραγματοποιήσει.

Και η Ελένη Μενεγάκη ονειρεύεται τη στιγμή που θα αποσυρθεί από την τηλεόραση να πάει να ζήσει με τον άντρα και τα παιδιά της σε μια φάρμα!!!Το λέει και η ίδια στη συνέντευξη του περιοδικού για το οποίο μίλησε και φωτογραφήθηκε!

Μπορεί να έχουμε συνηθίσει την Ελένη Μενεγάκη με μακριά ωραία φορέματα σε πολυτελείς καναπέδες ή καρέκλες..αλλά εδώ βλέπουμε μια διαφορετική Ελένη, που μας αρέσει εξίσου με casual εμφάνιση και αγκαλιά μια κατσίκα!!

Οι αποκλειστικές πληροφορίες του Control Tv για την φωτογράφηση που έγινε πριν από περίπου τρία χρόνια, λίγο πριν χωρίσει η παρουσιάστρια από τον Γιάννη Λάτσιο, θέλουν την Ελένη να φωτογραφίζεται σε μια φάρμα όπου μπορεί να ανήκει στον πρώην κύριο ΜΙΣΚΟ, Μαθιό Παντζόπουλο..


 
Σίγουρο είναι πως η Ελένη μπορεί να ζήσει το όνειρο της, καθώς ο Μαθιός και φάρμα έχει και ξέρει καλά από αγροτική ζωή. Σε αντίθεση με τον κύριο Λάτσιο, όπου φαντάζει δύσκολο ένας διευθυντής προγράμματος να εγκαταλείψει την τηλεόραση για την αγροτική ζωή…

Να τονίσουμε πως η Ελένη θα ήθελε να έχει δική της παραγωγή γάλατος και συγκεκριμένα γάλα γαϊδούρας!!!

Το γάλα γαϊδούρας είναι το πιο ακριβό στην αγορά και να σας θυμίσουμε πως και η Κλεοπάτρα πλενόταν σε γάλα γαϊδούρας!!!

Ποιός ξέρει… Μπορεί σύντομα να την δούμε να φωτογραφίζεται σε γάλα γαϊδούρας, όπως και η Κλεοπάτρα..controltv

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: