Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

ΝΔ: «Λανθασμένη η πολιτική της κυβέρνησης»

Nέα επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης, κληθείς να σχολιάσει τις πληροφορίες για εμπλοκή στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα, που σημειώθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης.

Ο κ. Μιχελάκης, μιλώντας το πρωί στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, τόνισε ότι η χώρα βουλιάζει στην ύφεση και αυτό οφείλεται στους χειρισμούς της κυβέρνησης και στη λανθασμένη συνταγή της τρόικας. «Η συνταγή είναι κακή, αλλά η κυβέρνηση την αποδέχθηκε και η πολιτική που ακολουθεί είναι λανθασμένη», δήλωσε.

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ επικαλέστηκε την έκθεση του γραφείου προϋπολογισμού της Βουλής, λέγοντας ότι επιβεβαιώνει τα προβλήματα στην οικονομία που επισημαίνει η αξιωματική αντιπολίτευση και άσκησε οξύτατη κριτική στην κυβέρνηση για την παραίτηση της επικεφαλής του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής λέγοντας πως «όχι μόνο δεν διορθώνει το λάθος της η κυβέρνηση, αλλά εμμένει, επιρρίπτοντας ευθύνες στην επιτροπή της Βουλής».

Ο κ. Μιχελάκης επανέλαβε ότι η ΝΔ ζητά εκλογές, απέρριψε τα περί συγκυβέρνησης, σημειώνοντας, μεταξύ άλλων, ότι στελέχη της κυβέρνησης επανέφεραν τα σενάρια και πρόσθεσε «αν δεν μπορούν να κυβερνήσουν ας το πουν».

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: