Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

ΒΙΝΤΕΟ: "Μις Μεσόγειος": Μια πασαρέλα με ... πολλά γκάζια!


Τα καλλιστεία για την ανάδειξη της "Μις Μεσόγειος" είχαν πολλά.. γκάζια αφού έγιναν στα πλαίσια της έκθεσης αυτοκινήτου 

Πρώτη νικήτρια η Στεφανία Παπαδοπούλου που αναδείχτηκε Miss Mediterranean  και θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο εξωτερικό.


Ήταν ένας μεγάλος διαγωνισμός σε μια μεγάλη γιορτή του αυτοκινήτου. Στο Athens Tuning Show 2011 Festival Of Speed, στο αεροδρόμιο του Ελληνικού, απολαύσαμε τον μοναδικό διαγωνισμό ομορφιάς MISS MEDITERRANEAN που φέτος ανέβασε ταχύτητες και εξέλεξε και την Miss Max Power.

Το διαγωνισμό θα παρουσιάσει η ΩΑΝΝΑ ΔΕΜΕΝΤΗ και κάλυψε τηλεοπτικά το STAR Channel.

Μεγάλος χορηγός ήταν το ξενοδοχείο BELLA VISTA(Παπαναστασίου 109, Καστέλα Πειραιάς, τηλ. 210 4117161 - 4118773 - 4173906). Ένα ξενοδοχείο κοντά στη θάλασσα του Πειραιά με 64 κλίνες, κλιματισμό, τηλεόραση, πάρκινγκ και κοντά σας όλο το χρόνο. Ζήστε την πολυτέλεια στην όμορφη Καστέλα με θεά στο Σαρωνικό. Το Hotel Bella Vista διαθέτει μεγάλο πάρκινγκ και άψογη εξυπηρέτηση. Όλα τα δωμάτια είναι πολυτέλή με ξεχωριστό ύφος και διακόσμηση. Με υδρομασάζ , air condition,TV, DVD, καθρέπτες και οπτικές ίνες. Ιδανικό και ολιγόωρη παραμονή με πολύ χαμηλές τιμές.

Μεγάλος Χορηγός της βραδιάς και το LASER Touch, www.lasertouch.gr/ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ LASER και ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ, Πλαστικής ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ, Βεντήρη 7 (Hilton), Αθήνα. τηλ. 210 72.94.440, που οδηγεί όλο και περισσότερους ανθρώπους στην αναζήτηση τρόπων για τη βελτίωση της αισθητικής τους εικόνας.

Η Τηλεοπτική παραγωγή ήταν του Μίκυ Πέτροβιτς, η φωτογραφία του Σταύρου Τσακιρίδη, το booking και το casting έκανε η Αλεξάνδρα Αντρέι, ενώ το styling της Τζένης Οικονόμου. Τα ρούχα είναι από το βεστιάριο "ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ" , ενώ ο Γιώργος Κουτούλιας έδωσε 3 υποτροφίες για την ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΟΝΤΕΛΩΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια: