Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Παντρεύτηκε κρυφά η κόρη του Νταλάρα

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκε κρυφά, πριν από περίπου ένα μήνα, η κόρη του Γιώργου και της Άννας Νταλάρα,Γεωργιάννα.

Η 20χρονη ηθοποιός, παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Μίλτο Σωτηριάδη, κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στην Πάρο, χωρίς να το πάρει κανείς μυρωδιά...

"Ήταν ένας νεανικός, απλός και ανάλαφρος γάμος, με λιγοστές προετοιμασίες που έγιναν από τα δύο παιδιά όσο πιο απλά και αθόρυβα γίνεται, ώστε να παραμείνει έκπληξη.

"Το ζευγάρι παντρεύτηκε παρουσία των λιγοστών δικών τους ανθρώπων που είχαν άγνοια για την πρόθεσή τους παρά το γεγονός πως ήταν μαζί τους στις διακοπές", αποκάλυψε στο περιοδικό People φίλος του ζευγαριού..

Και συνέχισε: "Οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι και γι' αυτό αποφάσισαν να παντρευτούν αθόρυβα, χωρίς επισημότητες και μεγάλες κινητοποιήσεις που συνειδητά θέλησαν να αποφύγουν".

Η Γεωργιάννα και ο Μίλτος γνωρίστηκαν στο χώρο της δουλειάς και λίγο καιρό μετά την γνωριμία τους αποφάσισαν να συζήσουν.
ΠΗΓΗ ΝΟΟΖ

Δεν υπάρχουν σχόλια: