Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Δεν αποκλείεται εξαίρεση των ξενοδοχείων από το τέλος ακινήτων

Aνοιχτό άφησε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος το ενδεχόμενο να μην ισχύσει το τέλος ακίνητης περιουσίας για τα ξενοδοχεία.

Κατά τη συζήτηση στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής του νομοσχεδίου για τα μέτρα εποπτείας των τραπεζών, ο κ. Βενιζέλος συμφώνησε με την επισήμανση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Νάσου Αλευρά ότι «ένα υψηλό τέλος σε επαγγελματικούς χώρους, όπως τα ξενοδοχεία, μπορεί να είναι η καταστροφή τους», χαρακτηρίζοντας «λογικό να απαλλαγούν». Πρόσθεσε όμως ότι «αυτό θα το δούμε μέσα από τη συζήτηση».

Ο κ. Βενιζέλος πάντως υπεραμύνθηκε του νέου μέτρου, επαναλαμβάνοντας ότι είναι ο μόνος δίκαιος, άμεσος και αναλογικός τρόπος, με τη μικρότερη δυνατή υφεσιακή επιβάρυνση, για να υπάρξει άμεσο αποτέλεσμα στη φάση που βρίσκεται η χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: