Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

Μαργαρίτης: Δεδομένη η παρουσία της ΔΗΜΑΡ στη Βουλή

Ο Θ. Μαργαρίτης, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Δημοκρατικής Αριστεράς, σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 και το δημοσιογράφο Κ. Λασκαράτο, αναφερόμενος στις πρόσφατες δημοσκοπήσεις, μεταξύ άλλων τόνισε:

«Από τα ευρήματα όλων των πρόσφατων δημοσκοπήσεων, προκύπτει ότι αν συνυπολογίσουμε και την αναγωγή στους αναποφάσιστους ψηφοφόρους, είναι δεδομένη η παρουσία της Δημοκρατικής Αριστεράς στη Βουλή, όποτε γίνουν εκλογές. Έχω την εντύπωση ότι η Δημοκρατική Αριστερά, αργά αλλά σταθερά, καλύπτει ένα σοβαρό πολιτικό κενό στη χώρα. Από τη μια πλευρά το ΠΑΣΟΚ μετατοπίζεται προς τα δεξιά, σε θέσεις οικονομικού φιλελευθερισμού και από την άλλη ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ μετακινούνται σε παλαιοκομμουνιστικές και αντιευρωπαϊκές θέσεις. Το κενό του σοσιαλιστικού μεταρρυθμιστικού χώρου μπορεί να καλύψει η Δημοκρατική Αριστερά με την αυτόνομη δράση της, με πολιτικές και κοινωνικές συμπορεύσεις, κόντρα στον νεοφιλελευθερισμό, κόντρα στη δημαγωγία και το λαϊκισμό.»
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: