Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΥΜΠΑΚΙ: Το γλέντι κατέληξε σε μακελειό

Σε μακελειό κατέληξε η έξοδος για δύο φίλους από το Τυμπάκι στο Ηράκλειο, που το βράδυ του Σαββάτου πήγαν σε ταβέρνα της περιοχής για να διασκεδάσουν.


Οι δύο φίλοι, 53 και 40 ετών, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο και ενώ είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, διαπληκτίστηκαν έντονα με αποτέλεσμα να αποχωρήσουν  από την ταβέρνα.
Τίποτα όμως δεν προμήνυε αυτά που θα επακολουθούσαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 53χρονος αποχώρησε απο την ταβέρνα με την μοτοσυκλέτα του και ο 40χρονος με ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε ένα άλλο άτομο.

Κάποια στιγμή και ενώ το αυτοκίνητο με τον 40χρονο ακολουθούσε τον 53χρονο, ο πρώτος έβγαλε ένα πιστόλι και πυροβόλησε τον οδηγό της μοτοσυκλέτας.

Ο θάνατος για τον 53χρονο ήταν ακαριαίος ενώ ο δράστης "εγκατέλειψε" τον φίλο του στον τόπο του εγκλήματος και κατευθύνθηκε προς το σπίτι του.

Περίοικοι που είδαν τι είχε συμβεί κάλεσαν την αστυνομία η οποία έφτασε στην οικία του 40χρονου για να τον συλλάβει.

Τα πράγματα όμως δεν ήταν τόσο εύκολα αφού ο δράστης βρίσκονταν σε κατάσταση αμόκ αρνούμενος να παραδοθεί.

Μετά από πολύωρη επιχείρηση της αστυνομίας, ο δράστης συνελήφθη μόλις τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ συνελήφθη και ο οδηγός του αυτοκινήτου.
flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: