Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Ελένη Μενεγάκη: Παίρνει επίδομα τρίτεκνης από τον.. Ο.Γ.Α.!

Η Ελένη Μενεγάκη, με εισόδημα δεκάδων χιλιάδων Ευρώ, ζήτησε και πήρε -απολύτως νόμιμα βέβαια- επίδομα τρίτεκνης μητέρας. 

Οπως διακρίνεται από το σχετικό έγγραφο του ΟΓΑ, το οποίο έχει ήδη αποσταλεί στην Ελένη Μενεγάκη, η παρουσιάστρια, κατά το οικονομικό έτος 2010 εισέπραξε απολύτως νόμιμα το ποσόν των 3.192 ευρώ ως τρίτεκνη μητέρα. 

Μάλιστα το εν λόγω εισόδημα καταβάλλεται ανεξαρτήτως του μισθού ή της σύνταξης ή της αποζημίωσης που λαμβάνει από άλλη εργασία η αιτούσα. 

 «Η κυρία Ελένη Μενεγάκη στις 27 Φεβρουαρίου 2008 κατέθεσε τα χαρτιά της στο Δήμο μας για την χορήγηση επιδόματος τριτέκνου. Στις 3 Μαρτίου 2008 τα χαρτιά προωθήθηκαν στον ΟΓΑ για την έγκριση επιδόματος», αναφέρουν πηγές του Δήμου στον οποίο ανήκει η παρουσιάστρια.

 Μάλιστα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ως αξιοπρόσεκτο το γεγονός ότι η Ελένη Μενεγάκη είναι μία από τις καλύτερα αμειβόμενες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης και λαμβάνει το ίδιο ποσόν ως επίδομα με μια μητέρα τριών παιδιών που λαμβάνει ένα συνηθισμένο ποσόν για μηνιαίο μισθό, που δεν ξεπερνά τα 720 ευρώ. 

 Πηγή: star

Δείτε το video:
 
 
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: