Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΠΙΣΗΜΟ: Η Μενεγάκη μετακομίζει και...ΔΕΝ χωρίζει !

Η Ελένη Μενεγάκη μετακομίζει στη μεσημεριανή ζώνη. Η Ναταλία Γερμανού θα είναι «Μες στην καλή χαρά» και ο Νίκος Μουτσινάς με τη Μαρία Ηλιάκη... εντελώς «Δέστε τους».

Το daytime  πρόγραμμά του σταθμού αλλάζει μορφή και διαμορφώνεται εντελώς διαφορετικό για την καινούργια σεζόν.

Σε επίσημη ανακοίνωση του σταθμού που δημοσιοποιήθηκε πριν από μερικά λεπτά, διευκρινίζεται ότι: «Μετά από δεκαπέντε χρόνια, η Ελένη Μενεγάκη αποχαιρετά την πρωινή ζώνη και θα καλωσορίζει τους τηλεθεατές από τη νέα της ώρα στις 13:00, ενισχύοντας περαιτέρω τη στρατηγική του Alpha για τη δημιουργία ενός ισχυρού μπλοκ συνεχόμενων επιτυχημένων τηλεοπτικών brands. H παρέα του Δέστε Τους!, η μεγάλη επιτυχία της προηγούμενης σεζόν, και της οποίας η τηλεθέαση αυξήθηκε κατά 59,3% (κοινό 15-44) το 2011 σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2010, επιστρέφει δυναμικά, με τον Νίκο Μουτσινά και τη Μαρία Ηλιάκη».

Επιπλέον συνεχίζουν οι «Οικογενειακές Ιστορίες». Καθώς «πέτυχαν αύξηση τηλεθέασης για τον Alpha στη ζώνη 18:00-19:00 κατά 137% και επικράτησε στη ζώνη το δεύτερο τρίμηνο του 2011 με μέση τηλεθέαση  20,4%» συμπληρώνεται στην ανακοίνωση. Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού παραμένει στη ζώνη των 19.00.

Επίσης στη ζώνη των 20.00 επανακάμπτει το «Κάτι Ψήνεται». Τα Σαββατοκύριακα το «Μες στην καλή χαρά» επιστρέφει με τη Ναταλία Γερμανού όπως και η δεύτερη εκπομπή της «Chart Show – Your Countdown» που θα μεταδίδεται Κυριακή βράδυ. Ακόμη θα ξεκινήσει ο νέος κύκλος της εκπομπής «Stars system» με την Άση Μπήλιου.

Στην ίδια ανακοίνωση πληροφορούμαστε ότι στη ζώνη prime time θα συμπεριληφθεί το πολυαναμενόμενο reality show με την Άννα Βίσση, «Όσο έχω φωνή».

Όμως οι προτάσεις του Alpha δεν σταματούν εδώ. «To αναλυτικό πρόγραμμα του prime time του σταθμού, το οποίο θα περιλαμβάνει επιτυχίες που επιστρέφουν αλλά και νέες προτάσεις, θα ανακοινωθεί σύντομα» καταλήγει η ανακοίνωση.
yupi.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: