Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Αναβάλλεται η πρεμιέρα της Νικολέττας Ράλλη στο Star !

Αν περιμένατε πως και πως να δείτε το ολοκαίνουργιο μεσημεριανό μαγκαζίνο που ετοιμάζουν οι άνθρωποι του Star να κάνει πρεμιέρα στους δέκτες σας την Δευτέρα 19 του μήνα, τσάμπα κόπος...

Αν περιμένατε να ανοίξετε την πόρτα του σπιτιού σας στην νεαρή Νικολέττα Ράλλη και να της... συστηθείτε, επίσης...

Και αυτό γιατί; Γιατί παρά τις αρχικές ανακοινώσεις του καναλιού πως η εκπομπή θα είναι έτοιμη για να κάνει πρεμιέρα την επόμενη Δευτέρα, τελικά τα πλάνα άλλαξαν και η πρεμιέρα της αναβάλλεται ! Και η πρεμιέρα της αναβάλλεται για την Δευτέρα 26 του μήνα και πάλι δεν παίρνω και όρκο.

Οπως καταλαβαίνετε η προετοιμασία και το στήσιμο της εκπομπής δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε δεν είναι έτοιμη για να κάνει και το ντεμπούτο της στις τηλεοράσεις μας.

Πάντως, οι συντελεστές της δουλεύουν καθημερινά με απίστευτους ρυθμούς για να προλάβουν τον... χρόνο, ενώ και η νεαρή παρουσιάστρια έχει ξεκινήσει τις πρώτες πρόβες, στην προσπάθειά της μέχρι την πρεμιέρα, να έχει αποκτήσει λιγάκι τον αέρα του... αέρα και να μας καλησπερίσει, παρουσιάζοντάς μας τον καλύτερό της τηλεοπτικό εαυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: