Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Με 48ωρες απεργίες εκβιάζει, τώρα, η ΠΟΕ ΟΤΑ - Θέλει να μας πνίξει στα σκουπίδια...

Δύο 48ωρες απεργίες εξήγγειλε από αύριο η ΠΟΕ ΟΤΑ και συμμετοχή στη 48ωρη απεργία ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ στις 19 και 20 του μηνός.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι απεργίες προκηρύχθηκαν μόλις έγινε γνωστό ότι όσοι συμμετέχουν στις καταλείψεις δεν θα πληρώνονται.


Η ΠΟΕ ΟΤΑ είναι φανερό ότι εκβιάζει και θέλει να μας πνίξει στα σκουπίδια.

Άκαρπες απέβησαν οι διαπραγματεύσεις εισαγγελέα - ΠΟΕ ΟΤΑ στο ΧΥΤΑ Φυλής προκειμένου να ανοίξει η χωματερή μετά την εντολή της εισαγγελέως Πρωτοδικών Ελένης Ράικου.

Δεν μας πτοεί τίποτα δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ Θέμης Μπαλασόπουλος.

Να αποχωρήσουν οι αστυνομικές δυνάμεις από το ΧΥΤΑ Φυλής ζήτησε ο γενικός γραμματέας της ΑΔΕΔΥ Ηλίας Ηλιόπουλος καθώς όπως είπε οι συνδικαλιστές της ΠΟΕ ΟΤΑ βρίσκονται νόμιμα στο χώρο.

Εντωμεταξύ, ήδη έχει αρχίσει η αποκομιδή των σκουπιδιών στο κέντρο της Αθήνας από ιδιωτικά απορριμματοφόρα, συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων.

Την αποκομιδή έχουν αναλάβει τρεις ιδιωτικές εταιρείες μετά τη σχετική χθεσινή απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Η συνάντηση του υπουργού Εσωτερικών Χάρη Καστανίδη με συνδικαλιστές της ΠΟΕ - ΟΤΑ που επρόκειτο να γίνει το απόγευμα στο υπουργείο δεν πραγματοποιήθηκε, καθώς κατά την άφιξη των συνδικαλιστών υπήρξαν αντεγκλήσεις με τον υπουργό.

Η συνδικαλιστική ηγεσία της ΠΟΕ-ΟΤΕ κινείται μεταξύ Καμόρας και Μαφίας δήλωσε στο ΣΚΑΪ ο υφυπουργός Εσωτερικών Πάρις Κουκουλόπουλος.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: