Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Νέα 48ωρη απεργία από την ΠΝΟ

Tη συνέχιση των απεργιακών της κινητοποιήσεων, για τέταρτο συνεχόμενο 48ωρο, αποφάσισε η εκτελεστική επιτροπή της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας.
Έτσι τα πλοία, σε όλες τις κατηγορίες, θα παραμείνουν δεμένα στα λιμάνια από αύριο στις 6 το πρωί της Κυριακής 23/10/2011 μέχρι την Τρίτη στις 6 το πρωί 25/10/2011.
Σήμερα οι ναυτεργάτες πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο λιμάνι του Πειραιά, απέναντι από την εκκλησία του Αγίου Διονυσίου.
Η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι αξιολογώντας τη χθεσινή συνάντηση με τον υπουργό Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Μ. Χρυσοχοΐδη, αν και θα μπορούσε να εκτιμηθεί ότι το περιεχόμενό της, αφήνει περιθώρια που να στηρίζουν πιθανότατα μια ικανοποιητική αντιμετώπιση ορισμένων γνωστών προβλημάτων της ομοσπονδίας στο μέλλον ωστόσο αγνοούνται και δεν επιλύονται τα συνολικά βασικά αιτήματα του κλάδου των ναυτικών.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: