Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Πρώην υπουργός της Κύπρου συνελήφθη σε γκέι πάρτι με ανήλικους.

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Κύπρου από τις πληροφορίες που μετέδωσε το τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο NTV, σχετικά με τη «σύλληψη» του πρώην υπουργού της Κυπριακής Δημοκρατίας Μιχάλη Σαρρή. ο κ Σαρρής κατηγορείται για εμπλοκή του σε ροζ σκάνδαλο αφού φέρεται να συνελήφθη σε γκέι πάρτι με ανήλικους.

Σύμφωνα με το τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο ΝΤV, o Σαρρής συνελήφθη από την τουρκοκυπριακή αστυνομία σε γκέι πάρτι που διοργανώθηκε στα Κατεχόμενα. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μιχάλης Σαρρής συνελήφθη την ώρα που βρισκόταν παρέα με άλλους άνδρες ενώ κάποιες άλλες μιλάνε και για παρουσία ανηλίκων σε σπίτι στην Κατεχόμενη Λευκωσία.

Οι τουρκοκύπριοι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα. Κατηγορείται για «σεξουαλική σχέση ενάντια στους νόμους της φύσης» σύμφωνα με τους κανονισμούς του ψευδοκράτους.

Διαδικτυακές εφημερίδες αναφέρουν ότι ο Μιχάλης Σαρρής, συνελήφθη, καθώς έκανε έρωτα επί χρήμασι με δύο άτομα.

Ο ίδιος πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί στον εισαγγελέα τη Δευτέρα. Μέχρι τότε θα κρατείται στα Κατεχόμενα.Σύμφωνα με δηλώσεις του Εκπροσώπου Τύπου της Αστυνομίας, Μιχάλη Κατσουνωτού, εναντίον του πρώην υπουργού εκδόθηκε »διάταγμα» τριήμερης »κράτησης».

Ερωτηθείς για το θέμα της «συλλήψεως» του κ. Σαρρή από την "αστυνομία» του ψευδοκράτους για ερωτικό αδίκημα, στο οποίο εμπλέκονται και ανήλικοι, ο κ. Κατσουνωτός είπε ότι" για το συγκεκριμένο θέμα έχει επικοινωνήσει ο Ελληνοκύπριος – Μέλος της Δικοινοτικής Επιτροπής για την Εγκληματικότητα με τον Αξιωματικό – Σύνδεσμο Αρχηγείου Αστυνομίας και μας ενημέρωσε για τη σύλληψη χθες το βράδυ του συγκεκριμένου προσώπου από τις κατοχικές αρχές».

Όπως ανέφερε ο Εκπρόσωπος της Αστυνομίας, ο κ. Σαρρής «σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον ψευδοδικαστηρίου, το οποίο διέταξε την κράτησή του για περίοδο τριών ημερών».

Ο Μιχάλης Σαρρής ήταν υπουργός Οικονομικών της Δημοκρατίας της Κύπρου από τον Σεπτέμβριο του 2005 μέχρι τον Μάρτιο του 2008,


thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: