Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Η Ν.Δ. διέγραψε τον Θύμιο που ήθελε να "λιώσει" τον Διοικητή του ΙΚΑ...

Στη διαγραφή του προέδρου του ΣΑΤΑ, Θύμιου Λυμπερόπουλου, προχώρησε το βράδυ της Παρασκευής η ΝΔ σε μια προσπάθεια να επιδείξει πυγμή ο κ. Σαμαράς.

Οι δηλώσεις του Θύμιου Λυμπερόπουλου ότι θα "λιώσει" τον διοικητή του ΙΚΑ, κ Ροβέρτο Σπυρόπουλο αν την επόμενη φορά δεν τον δεχτεί στο γραφείο του, ήταν αυτές που προκάλεσαν την διαγραφή του από τις τάξεις της Νέας Δημοκρατίας.

"Ο κ. Λυμπερόπουλος διαγράφεται από τη Νέα Δημοκρατία. Αυτά που λέει ο Αντώνης Σαμαράς τα εννοεί", σημείωσε στην ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Γιάννης Μιχελάκης.

Παραγοντες της κυβέρνησης σχολίαζαν ότι "Ο κ. Λυμπερόπουλος ήταν ο "μπροστάρης των αγώνων της Ν.Δ." και ακόμη και χτές φιλοσαμαρική εφημερίδα παρουσιάζε το πορτρέτο του ...αγωνιστή. Η διαγραφή του, με την καθυστέρηση που έγινε, ενισχύει τη θρασύτητα ενός συνδικαλιστή που ξεπέρασε ΟΛΑ τα όρια"

Δεν υπάρχουν σχόλια: