Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Σοβαρά προβλήματα από την κακοκαιρία

Η ξαφνική μεταβολή του καιρού με τους ισχυρούς ανέμους και τη σφοδρή πρωινή νεροποντή προκάλεσαν αρκετά προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων στους περισσότερους δρόμους της Αθήνας, δεδομένου ότι σήμερα απεργούν και τα μέσα μαζικής μεταφοράς, ενώ έντονο φαίνεται να είναι και το πρόβλημα με τα συσσωρευμένα σκουπίδια λόγω της απεργίας των εργαζομένων στους ΠΟΕ -ΟΤΑ. Ακυρώσεις και καθυστερήσεις παρατηρούνται και στα δρομολόγια των πλοίων.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπήρξαν αρκετές κλήσεις σε διάφορες περιοχές για άντληση υδάτων, ενώ κυκλοφοριακό κομφούζιο παρατηρείται από το πρωί στους περισσότερους δρόμους της Αθήνας.

Με προβλήματα διεξάγονται τα δρομολόγια των πλοίων σε ορισμένες περιοχές, λόγω ισχυρών ανέμων που φτάνουν κατά τόπους και τα 9 μποφόρ.

Απαγορευτικό απόπλου για τη γραμμή Άγιος Κωνσταντίνος - Αιδηψός, Βόλος - Σποράδες και Καβάλα - Πρίνου έχει εκδοθεί, ενώ το πρωί δεν εκτελέστηκε από τον Πειραιά το δρομολόγιο του ταχύπλοου Super Jet για Μήλο, Ίο, Θήρα, Νάξο και Μύκονο.

Επίσης δεν απέπλευσε και το υδροπτέρυγο για Πόρο, Ύδρα και Σπέτσες και από τη Ραφήνα δεν εκτελέστηκε το δρομολόγιο του Sea Jet για Τήνο, Μύκονο, Πάρο.

Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν, καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία.

Όπως έγινε γνωστό λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, χθες βράδυ στο Πέραμα αποκολλήθηκαν και παρασύρθηκαν έξι πλαγιοδετημένα πλοία. Στην περιοχή έσπευσαν τρία ρυμουλκά σκάφη με τη βοήθεια των οποίων τα πλοία προσδέθηκαν με ασφάλεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: