Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Κάνουν φρούρια τα σπίτια τους!

Με συστήματα ασφαλείας, όπλα και ... ροντβάιλερ «οχυρώνονται» απέναντι στους κλέφτες.Πανάκριβα συστήματα ασφαλείας επιλέγουν να αγοράσουν ολοένα και περισσότεροι Κρητικοί. Ο φόβος που νιώθουν και η υποβάθμιση της καθημερινότητας τους, τους οδηγεί στη λήψη αυστηρών μέτρων για την ασφάλεια τους. Έτσι από τη μια μετατρέπουν τα σπίτια τους σε μικρά φρούρια, με κλειδαριές ασφαλείας, σιδεριές και συναγερμούς και από την άλλη χρησιμοποιούν και πιο παραδοσιακά. Δεν είναι λίγο ι εκείνοι που σπεύδουν να αγοράσουν και να εκπαιδεύσουν σκύλο ή να αγοράσουν κάποιο όπλο. Πολλοί είναι αυτοί που καταθέτουν στην αστυνομία αίτημα για άδεια οπλοφορίας, σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Καθημερινής της Κυριακής».

Είναι ενδεικτικό ότι από την αρχή του έτους έως και τον Αύγουστο είχαν κατατεθεί πανελλαδικά στην Αστυνομία 1.446 αιτήματα για χρήση όπλου, ενώ όλο το 2010 είχαν κατατεθεί 1.538 ανάλογα αιτήματα.

Την ίδια ώρα υπεύθυνοι προμηθειών εταιρίας κατασκευής θωρακισμένων θυρών τονίζουν ότι τους τελευταίους μήνες οι παραγγελίες έχουν εκτιναχθεί. Ανάλογη είναι – μιλάνε για αύξηση 100% σε σχέση με πέρσι – η ζήτηση κλειδαριών ασφαλεί8ας και για τις συμβατικές πόρτες.

Ιδιοκτήτης καταστήματος ειδών σκοποβολής αναφέρει στην «Καθημερινή της Κυριακής» ότι η ζήτηση για αεροβόλα έχει ανέβει σε πρωτοφανή επίπεδα, παρά το γεγονός ότι ο νόμος είναι ξεκάθαρος και επιτρέπει τη χρήση τους μόνο για σκοποβολή. 
http://www.creteplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: