Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

ΑΚΕΛ: Η έκρηξη στο Μαρί αφορμή και όχι αιτία για την κατάσταση στο εσωτερικό μέτωπο

Στην ενόχληση κύκλων για την εκλογή Χριστόφια στην Προεδρία της Δημοκρατίας αποδίδει την κατάσταση στο πολιτικό μέτωπο ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού θεωρώντας... τη φονική έκρηξη στο Μαρί μόνο την αφορμή, δηλώνει ότι το ΑΚΕΛ δεν πρόκειται να αποσύρει ούτε λέξη από όσα έχει πει για πολιτικό πραξικόπημα, χαρακτηρίζει παράξενες τις συμμαχίες που προσπαθούν να δημιουργηθούν, όπως αυτή μεταξύ του Νίκου Αναστασιάδη - Αρχιεπισκόπου και μεταξύ ΔΗΣΥ και των άλλων κομμάτων της αντιπολίτευσης και αναφέρεται σε συνεννόηση του Προέδρου του ΔΗΣΥ και της συντονιστικής ομάδας των «τάχατε αγανακτισμένων».

Σε εκτός κειμένου ομιλία στα εγκαίνια του νέου οικήματος των Λαϊκών Οργανώσεων Ξυλοφάγου, ο κ. Κυπριανού κάλεσε όλους να λογικευθούν και να θέσουν πάνω απ’ όλα τα συμφέροντα της Κύπρου και του λαού της.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: