Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

"Προκαλούν το κοινό αίσθημα οι αμοιβές των «πράσινων» συμβούλων της ΕΕΤΑΑ"

Στις προκλητικά  υψηλότατες αποδοχές των συμβούλων  που απασχολούνται στην Ελληνική  Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης & Αυτοδιοίκησης, αναφέρθηκε σε σχετική του ερώτηση προς τον υπουργό Εσωτερικών, ο Τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης της ΝΔ, - Βουλευτής Αχαίας Νίκος Νικολόπουλος. Συγκεκριμένα, ο Βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ, στην ερώτηση που κατέθεσε προς τον κ. Χάρη Καστανίδη σημείωσε ότι, «την ώρα που η κυβέρνηση κόβει μισθούς και συντάξεις, επιβάλλοντας το ένα χαράτσι μετά το άλλο, αρεστοί ΄΄πράσινοι΄΄ σύμβουλοι που απασχολούνται στην Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης & Αυτοδιοίκησης, αμείβονται για τις υπηρεσίες που προσφέρουν μηνιαίως με το ποσό των 6.000 ευρώ!!». 
  Μεταξύ  άλλων, ο κ. Νικολόπουλος στην  ερώτηση του προς τον υπουργό  Εσωτερικών δεν παρέλειψε να  αναφερθεί και στο προεκλογικό  σλόγκαν του «Λεφτά Υπάρχουν»,  που χρησιμοποίησε ο αρχηγός  του ΠΑΣΟΚ, Γ. Παπανδρέου, εξαπατώντας ο ίδιος, ως εκπρόσωπος της Τρόικας στην Ελλάδα, τον ελληνικό λαό. Μάλιστα, όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Νικολόπουλος, «Για ακόμα μια φορά αποδεικνύεται πως ΄΄λεφτά υπάρχουν΄΄, για τους ΄΄αγνούς΄΄ σοσιαλιστές της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και όχι για τους πολίτες. Σε μια περίοδο οικονομικής κρίσης, σε μια περίοδο που η Κυβέρνηση εφαρμόζει μια πολιτική βαρβαρότητα λεηλατώντας μισθούς και συντάξεις, είναι προκλητικό οι αποδοχές των αρεστών ΄΄πράσινων΄΄ συμβούλων να αγγίζουν τις 6.000 ευρώ.»
Επιπλέον, ο  Τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης της ΝΔ, ζήτησε από τον  κ. Καστανίδη να κατατεθεί η λίστα  με τον αριθμό των εργαζομένων  που απασχολούνται στην ΕΕΤΑΑ, απαιτώντας ταυτόχρονα να δοθούν στη δημοσιότητα  τα σχετικά έγγραφα από όπου προκύπτουν οι μηνιαίες αποδοχές του προσωπικού. Τέλος, ο κ. Νικολόπουλος, στα πλαίσια της διαφάνειας και της διαύγειας των κρατικών μηχανισμών που επικαλούνται συχνά, αλλά ουδέποτε εφαρμόζουν δυστυχώς στο ΠΑΣΟΚ, ζήτησε από τον υπουργό Εσωτερικών να γνωστοποιηθεί ο πραγματικός αριθμός των συμβούλων που απασχολούνται στην ΕΕΤΑΑ, αλλά και τα κριτήρια με τα οποία επιλέχτηκαν.   

Δεν υπάρχουν σχόλια: