Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

«Απογειώνεται» το wifi στις πτήσεις

Wi-Fi Alliance logoImage via WikipediaΟι ταξιδιώτες αναμένεται όλο και περισσότερο να επωφεληθούν από συνδεσιμότητα Wi-Fi κατά τη διάρκεια πτήσεων στα επόμενα χρόνια, καθώς οι περισσότερες αεροπορικές εταιρείες αρχίζουν να παρέχουν την υπηρεσία.

Στην πραγματικότητα, μια νέα έκθεση από την εταιρεία ερευνών αγοράς In-Stat News διαπίστωσε ότι κατά την πτήση με παροχή Wi-Fi τα έσοδα αναμένεται να αυξηθούν από περίπου 225 εκατομμύρια δολάρια το 2011 σε πάνω από $ 1,5 δισ. το 2015.

Η έκθεση διαπίστωσε επίσης ότι smartphones και οι ταμπλέτες είναι οι συσκευές που θα χρησιμοποιούνται κυρίως στις πτήσεις για τη σύνδεση στο Internet.

Παρόμοια με τα hot spot στις αγορές, η Wi-Fi πρόσβαση είναι να εμπορευματοποιηθεί στην διάρκεια της πτήσης, με τα έσοδα να προέρχονται στις υπηρεσίες και τις λειτουργίες και όχι στην σύνδεση.

Η Virgin America ανακοίνωσε πρόσφατα ότι θα επεκτείνει την παροχή σύνδεσης στο διαδίκτυο και στις οθόνες των προσκέφαλων, ώστε οι χρήστες μπορούν να μεταβούν on-line χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο σύστημα ψυχαγωγίας.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: