Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Δίαιτα : Χάσε 10 κιλά μέχρι τα Χριστούγεννα!

Η “Simply diet” είναι η καινούργια πρόταση για γρήγορο, θεαματικό αδυνάτισμα. Χωρίς περίεργες τροφές, ιδιαίτερες απαιτήσεις, πολύπλοκες οδηγίες ή ανυπέρβλητες δυσκολίες. Με απόλυτα διάφανη δομή, σαφείς κατευθύνσεις και πολλές εναλλακτικές επιλογές, προσαρμόζεται άνετα στις προσωπικές διατροφικές σας συνήθειες. Επειδή απομένουν λιγότερες από 7 εβδομάδες μέχρι τα Χριστούγεννα, κάνε την παρακάτω δίαιτα για να γίνεις κορμάρα μέχρι τις γιορτές.
Η ταυτότητα της δίαιτας
Θα τα καταφέρεις μέχρι τα Χριστούγεννα!
Είδος: Ποικίλο, υποθερμιδικό πρόγραμμα διατροφής. Βασίζεται σε συγκεκριμένο πλάνο ημερήσιων γευμάτων, παρέχει όμως τη δυνατότητα αυτενέργειας μέσω κατευθυντήριων οδηγιών και καθορισμένων επιλογών.
Διάρκεια: Εξαρτάται από το στόχο, απώλεια λίγων ή πολλών κιλών, και την ταχύτητα του αποτελέσματος. Η βασική δίαιτα διαρκεί 2-6 εβδομάδες και ακολουθεί το πρόγραμμα συντήρησης.
Απώλεια βάρους: Αναλόγως του αρχικού βάρους και της ηλικίας σας, τις πρώτες δύο εβδομάδες θα χάσετε μέχρι 4 κιλά συνολικά και τις επόμενες 1-1,5 κιλά ανά εβδομάδα ή λίγο περισσότερο, εάν είσαι σωματικά δραστήρια. Συνολική απώλεια βάρους σε 6 εβδομάδες από 6 έως 10 κιλά!

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: