Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

6 ΒΙΝΤΕΟ: Ολυμπιακός-Δόξα Δράμας 6-0

Ο Ολυμπιακός νίκησε 6-0 τη Δόξα Δράμας στο γήπεδο Καραϊσκάκη σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Παράσταση για έναν ρόλο στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", καθώς ο εντυπωσιακός Ολυμπιακός συνέτριψε την Δόξα Δράμας με το επιβλητικό 6-0. Από δύο τέρματα οι Μιραλάς και Πάντελιτς, ενώ ο Χαβίτο έβαλε το... κερασάκι στην τούρτα.

Για το εξ αναβολής παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής, ο εντυπωσιακός Ολυμπιακός συνέτριψε την Δόξα Δράμας με το επιβλητικό 6-0 στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", παρουσιάζοντας ένα σοβαρό και πειθαρχημένο πρόσωπο καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα.

Από δύο τέρματα πέτυχαν οι Μάρκο Πάντελιτς (2', 60') και Κέβιν Μιραλάς (52', 90+2), ο Σικαλιάς έκανε το 2-0 με αυτογκόλ, ενώ το... κερασάκι στην τούρτα ήρθε από τον Χαβίτο, ο οποίος σημείωσε ένα καταπληκτικό τέρμα στο 87'.

Αυτή ήταν η έκτη φετινή νίκη των Πειραιωτών στην Superleague σε 10 ματς, φτάνοντας τους 21 πόντους στην βαθμολογία.

ΟΛΑ ΤΑ ΒΝΤΕΟ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: