Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Ν. Χατζηνικολάου: Τα διπλά γενέθλια και η εξομολόγησή του!

Δύο σημαντικούς λόγους για να γιορτάζει είχε χτες  ο Νίκος Χατζηνικολάου: Ο πρώτος είναι τα τρίτα γεννέθλια της εφημερίδας και ο δεύτερος η...
κρίσιμη 7ωρη χειρουργική επέμβαση που τον κράτησε στη ζωή!
«Μια μέρα πριν βγεί η εφημερίδα, μπήκα στου χειρουργείο και βγήκα ζωντανός, ενώ κινδύνευα να σας χαιρετήσω», εξομολογήθηκε ο εκδότης της Realnews και στη συνέχεια ευχαρίστησε τα στελέχη της εφημερίδας του για τη σκληρή δουλειά τους όλα αυτά τα χρόνια:

«Ευχαριστώ το φίλο μου και συνεταίρο μου Ανδρέα Κουρή, τον αδερφό μου Στέργιο, το Δημήτρη Μιχαλέλη, το Βασίλη Τριαναταφύλλου, το Χρήστο Μπάρλα, το Βασίλη Θωμόπουλο και ας μείνω στους διευθυντές γιατί θα μας πάρει ώρα να τους αναφέρομαι όλους όσους στήριξαν την εφημερίδα»!

Τέλος, εμφανώς συγκινημένος ευχαρίστησε τον γιατρό του τον κ. Ανδρέου, που χάρη σ' αυτόν μπόρεσε να διαβάσει το πρώτο φύλο της εφημερίδας, πριν ακριβώς από 3 χρόνια!

Δεν υπάρχουν σχόλια: