Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

ΤΡΙΚΑΛΑ: Κεραία κινητής τηλεφωνίας δίπλα σε σχολείο!

Καλούνται οι γονείς των παιδιών του 23ου Νηπιαγωγείου, του 9ου Δημοτικού, του 2ου Γυμνασίου και 2ου Λυκείου Τρικάλων που βρίσκονται επί της οδού Κατσιμήδου (όπισθεν Εθνικού Σταδίου), καθώς και οι κάτοικοι της περιοχής, όπως παρεβρεθούν στην συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Τρικκαίων που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2011 στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου, στο Δημαρχείο Τρικάλων ώστε να εκφράσουμε την διαμαρτυρία μας και την αντίθεσή μας στην οποιαδήποτε θετική απόφαση της Δημοτικής αρχής για εγκατάσταση κεραίας δικτύου κινητής τηλεφωνίας, (Θέμα 11. Εξέταση αιτήσεως της Vodafone για εγκατάσταση σταθμών βάσης κινητής τηλεφωνίας), σε έναν από τους πυλώνες του Δημοτικού σταδίου Τρικάλων (ο οποίος βρίσκεται σε πολύ μικρή απόσταση από το σχολικό συγκρότημα)
Είναι καθήκον όλων να προστατέψουμε την υγεία των παιδιών αλλά και των εαυτών μας και να εναντιωθούμε σθεναρά στην οποιαδήποτε προσπάθεια εμπορευματοποίησης της δημόσιας υγείας.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: