Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Πυροβόλησε τρία άτομα έξω από την Αγία Σοφία στην Πόλη!

Τρόμο στην καρδιά της Κωνσταντινούπολης προκάλεσε ένοπλος με καραμπίνα τραυματίζοντας τρεις ανθρώπους, μεταξύ αυτών και ένα τουρίστα.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην πλατεία Σουλτάναχμετ, που βρίσκεται ανάμεσα στην Αγία Σοφία και το Μπλε Τζαμί και αποτελεί τον πλεόν τουριστικό κόμβο της Πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας που φώναζε θρησκευτικά συνθήματα του Ισλάμ, άρχισε να πυροβολεί με την καραμπίνα του, σε περαστικούς και πολλούς τουρίστες. Το αποτέλεσμα ήταν τα πυρά να τραυματιστούν ένα τουρίστα, ένα αστυνομικό και ένα άνδρα της στρατιωτικής χωροφυλακής.

Oι δυναμεις ασφαλείας προσπάθησα να ακινητοποιήσουν τον άνδρα, ενώ πυροβολισμοί έπεσαν ακόμη και μέσα στο ανάκτορο Τοπκαπί.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο μακελάρης σκοτώθηκε απο τα πυρά των αστυνομικών, ενώ ανεπίσημες πηγές εκφράζουν υποψίες πως ο δράστης είχε καταγωγή απο τη Συρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: