Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Ανακρίτρια: Να προφυλακιστεί ο Εφραίμ - Εισαγγελέας : Να πληρώσει εγγύηση...

O ΕΦΡΑΙΜ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ....
Προφυλακιστέο έκρινε τον ηγούμενο Εφραιμ, μετά την απολογία του για το σκάνδαλο Βατοπεδίου, η εφέτης ειδική ανακρίτρια Ειρήνη Καλού.

Ωστόσο, η άποψη του αρμόδιου Εισαγγελέα ήταν διαφορετική, καθώς έκρινε ότι αρκούν οι περιοριστικοί όροι, όπως η καταβολή εγγύησης 200.000 ευρώ, για να διασφαλίσουν την παρουσία του ηγούμενου Εφραίμ ενώπιον της Δικαιοσύνη.

Έτσι, το αν θα προφυλακιστεί ή όχι ο ηγούμενος Εφραίμ εναπόκειται στην κρίση του Συμβουλίου Εφετών Αθήνας, το οποίο θα συγκληθεί μέσα στις αμέσως προσεχείς ημέρες, προκειμένου να άρει τη διαφωνία μεταξύ ανακρίτριας και αρμόδιου Εισαγγελέα.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Εφραίμ αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες για το σκάνδαλο ανταλλαγών γης με το Δημόσιο.

Συγκεκριμένα, τα αδικήματα που τον βαρύνουν αφορούν τις πράξεις της ηθικής αυτουργίας σε ψευδείς βεβαιώσεις και σε απάτη, καθώς και της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα (ξέπλυμα βρώμικου χρήματος).

Δεν υπάρχουν σχόλια: