Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Σε απεργία οι εργαζόμενοι

 Σε απεργία κατεβαίνουν  οι εργαζόμενοι της Ελευθεροτυπίας όπως αποφάσισαν στην σύσκεψή τους που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο.

Η απόφαση ελήφθη με 373 ψήφους έναντι 100, ενώ παράλληλα  αποφασίσθηκε να συνεχίσουν οι ίδιοι  οι εργαζόμενοι την έκδοση της  εφημερίδας, για όσο επαρκεί το χαρτί που διαθέτει η επιχείρηση, διάστημα που σύμφωνα με τους υπολογισμούς τους υπερβαίνει ενδεχομένως και το 20ήμερο.


Συνεχίστε να δουλεύετε απλήρωτοι μέχρι να αλλάξει η...κυβέρνηση και να μας δώσουν δάνειο οι τράπεζες !

Την πρόταση αυτή έκανε η Διεύθυνση της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ στη συνέλευση των συντακτών που ακόμη συνεχίζεται!


Αναλυτικά η πρόταση της διευθυντικής ομάδας είναι να συνεχίσουν να δουλεύουν, απλήρωτοι, όσοι εργαζόμενοι μπορούν και το επιθυμούν, όμως  “χωρίς να αλλάξει η ιεραρχία”, μέχρι να γίνουν νέες επαφές με τράπεζες και να …αλλάξει η κυβέρνηση.

Στόχος να παραμείνει στα περίπτερα η εφημερίδα.

Τα  διευθυντικά στελέχη θεωρούν πως υπάρχει περιθώριο να αλλάξει η στάση των τραπεζών, και ως παράδειγμα αναφέρθηκε η Πειραιώς, η οποία μετά το σημερινό δημοσίευμα της Μ. Τεγοπούλου δέχθηκε να αποδεσμεύσει το 25% των εσόδων από το πρακτορείο διανομής εφημερίδων “‘Αργος”.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με τις typologies.gr, το λόγο πήραν οι παριστάμενοι δικηγόροι, χωρίς ως τώρα να έχουν παρέμβει οι εργαζόμενοι με εξαίρεση το Χρήστο Μέγα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Θρίλερ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ - Μάνια Τεγοπούλου: Ο Κωστόπουλος μου έκλεισε το τηλέφωνο στα μούτρα"




Μετά από διαβουλεύσεις ανάμεσα στους συντάκτες, τη Διεύθυνση και  την εκδότρια Μάνια Τεγοπούλου η διευθύντρια της

Δεν υπάρχουν σχόλια: