Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

"Επικίνδυνες οι κόντρες μελών της συγκυβέρνησης"

"Την ώρα που η χώρα βρίσκεται σε οριακό σημείο οικονομικής -και κατ’ επέκταση πολιτικής και κοινωνικής- επιβίωσης, ορισμένα μέλη της συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΑΟΣ συνεχίζουν να λειτουργούν με όρους του παρελθόντος. Συνεχίζουν τις αντεγκλήσεις, τους διαξιφισμούς και τις μικροκομματικές «κόντρες», οι οποίες προκαλούν θυμό και αγανάκτηση στους Έλληνες πολίτες"

Αυτό αναφέρεται σε δήλωση του Λευτέρη Αυγενάκη για την «κόντρα» των μελών της συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΑΟΣ. Ο βουλευτής της ΔΗΜ. ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ επισημαίνει:

"Αυτές τις κρίσιμες ώρες, χρειάζεται από όλους μας να επιδείξουμε μεγαλύτερη σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Υπό άλλες συνθήκες, θα ήταν κωμικό να παρακολουθούν οι πολίτες έναν ενδοκυβερνητικό καυγά για το ποιος ελέγχει το Υπουργείο Ναυτιλίας. Στις παρούσες συνθήκες, αυτό είναι τουλάχιστον επικίνδυνο. Η χώρα μας βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και περιθώρια για καυγάδες και για γραφικότητες που θυμίζουν προηγούμενες δεκαετίες δεν υπάρχουν".

Δεν υπάρχουν σχόλια: