Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Χατζηγάκης: «Προδότης, αποστάτης και επικίνδυνος ο Σαμαράς»

Άστραψε και βρόντηξε μια μέρα μετά τη διαγραφή του από τη Νέα Δημοκρατία ο πρώην υπουργός και στενός συνεργάτης του Κ. Καραμανλή Σωτήρης Χατζηγάκης...

Μιλώντας στο ράδιο Ζυγός των Τρικάλων, καταφέρθηκε προσωπικά εναντίον του προέδρου του κόμματος Αντώνη Σαμαρά χαρακτηρίζοντάς τον «προδότη, αποστάτη που έριξε την Κυβέρνηση της Ν.Δ. και επικίνδυνο».

Είπε δε πως «με 22% που του δίνουν οι δημοσκοπήσεις δεν γίνεται πρωθυπουργός». Όσο για τις επόμενες πολιτικές του κινήσεις; «Οψόμεθα» απάντησε αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά…

Χθες, λίγο μετά την διαγραφή του ο κ.Χατζηγάκης είπε ότι η ΝΔ του κ. Σαμαρά από μεγάλο και πολυτασικό κόμμα κατάντησε ένα μικρό απολειφάδι τύπου Πολιτικής Άνοιξης και σημείωσε με νόημα πως "δεν ξέρω αν είναι δικαίωμά του, λυπάμαι όμως γιατί μια παράταξη που υπηρετώ 37-38 χρόνια κατάντησε έτσι στα χέρια του κ. Σαμαρά".
tromaktiko
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: