Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Κόβεται το "Fab 5" - Μια αηδία λιγότερη....

Φήμες, φήμες, φήμες... Ναι, οι φήμες που κυκλοφορούν αυτές τις ημέρες και θέλουν το πολυσυζητημένο "Fab 5" του ΑΝΤ1 να κόβεται, δεν λένε να κοπάσουν. Βλέπετε, όσο το real-life πρόγραμμα του καναλιού του Αμαρουσίου δεν παίρνει τα πάνω του στους πίνακες τηλεθέασης, τόσο η φημολογία της εποχής για... πρόορους αποχαιρετισμούς, όσο πάει και φουντώνει.

Ομως, απ ΄ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω και καρατσεκάρισα και σήμερα όλη μέρα, δεν τίθεται κανένα θέμα για να κοπεί το εν ΄λόγω πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Το "FAb 5" συνεχίζει ακάθεκτο την τηλεοπτική του πορεία, ενώ να σας πω επίσης πως δεν τίθεται θέμα για να αλλάξει και μέρα και ώρα μετάδοσης.

Γιατί την ίδια στιγμή που ακούγεται πως το "Fab" κόβεται, ακούγεται ταυτοχρόνως πως παίζει και το ενδεχόμενο να αλλάξει και μέρα και ώρα μετάδοσης, έτσι ώστε να εγκαταλείψει τις Τετάρτες και να αναζητήσει μία καλύτερη τηλεοπτική τύχη από άλλο... τηλεοπτικό μετερίζι.

Κατά τα άλλα; Ηδη, έχουν γυριστεί τα έξι πρώτα επεισόδια του "Fab 5", αυτές τις ημέρες γίνονται τα γυρίσματα για το 7ο επεισόδιο που έχει για πρωταγωνιστή τον Γιάννη Φλωρινιώτη, ενώ αμέσως μετά οι... "Απίθανοι Πέντε" του ΑΝΤ1, θα αρχίσουν γυρίσματα και για τις επόμενες 6 εκπομπές που υπολοίπονται για να ολοκληρωθεί ο κύκλος επεισοδίων του "Fab" ! Της ΝΑΝΣΥ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ στο tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: