Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2011

Μειωμένες οι τιμές των ξενοδοχείων τον Νοέμβριο, σε Ελλάδα και Ευρώπη

Σε πτωτική πορεία βρίσκονται οι ξενοδοχειακές τιμές στην Ελλάδα για το μήνα Νοέμβριο, όπως επισημαίνεται στα αποτελέσματα του Καταλόγου Ξενοδοχειακών τιμών της www.trivago.gr (trivago Hotel Preis Index (tHPI).

Συγκεκριμένα στην Ελλάδα η πτώση στις τιμές ανέρχεται στο 11% (85 ευρώ το δωμάτιο) με τις μεγαλύτερες μειώσεις να παρατηρούνται στις περιοχές της Περίσσας (μείωση 42%), της Παροικιάς (μείωση 32%), της Οίας (μείωση 36%), του Λουτρακίου (μείωση 26%).

Σε ό,τι αφορά τις τιμές των ξενοδοχείων στην υπόλοιπη Ευρώπη μια διανυκτέρευση σε ένα απλό, δίκλινο δωμάτιο στην Ευρώπη, κατά μέσο όρο, κοστίζει 112 ευρώ.

Τον μήνα Νοέμβριο οι ταξιδιώτες θα βρουν ευνοϊκές τιμές ξενοδοχείων, εκτός από τις μεγάλες πόλεις της Ιταλίας και στη Λισαβόνα (85 ευρώ, μείωση 28%), στην Πράγα (79 ευρώ, μείωση 27%), στη Γρανάδα (64 ευρώ, μείωση 23%) και στην Κωνσταντινούπολη (111 ευρώ, μείωση 22%).

Στη Γερμανία, η ξενοδοχειακή βιομηχανία μειώνει αυτό το μήνα τις τιμές κατά 9% (Οκτώβριος 2011: 115 ευρώ). Τις μεγαλύτερες μειώσεις τιμών σε σύγκριση με τον προηγούμενο μήνα κοινοποιούν οι ξενοδόχοι της Φρανκφούρτης (102 ευρώ, μείωση 26 τοις εκατό), του Μονάχου (123 ευρώ, μείωση 15 τοις εκατό) και της Κολωνίας (118 ευρώ, μείωση 14 τοις εκατό).
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: