Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2009

Τέσσερις ληστείες σε Τράπεζες..


Δύο ληστείες τραπεζών σε χρονικό διάστημα 15 λεπτών η μία από την άλλη σημειώθηκαν στις 7:50 και στις 8:05 το πρωΐ, στον Αλιμο και τον Πειραιά αντιστοίχως.
Συγκεκριμένα,
Ληστεία σε κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, επί της οδού Θουκυδίδου 47 στον Αλιμο, σημειώθηκε στις 7:50 το πρωΐ. Αγνωστοι δράστες με την απειλή όπλων αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής ποσόν από τα ταμεία της τράπεζας και διέφυγαν.
Ενα τέταρτο αργότερα, στις 8:05 π.μ. ληστεία σημειώθηκε σε κατάστημα της Εμπορικής Τράπεζας επί της οδού Γρηγορίου Λαμπράκη 95, στον Πειραιά. Αγνωστοι δράστες με την απειλή όπλου αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής ποσόν από τα ταμεία και διέφυγαν.

Ληστεία σε τράπεζα στον Κορυδαλλό

Ληστεία σε κατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας της Ελλάδος (ΑΤΕ) επί της οδού Γρηγορίου Λαμπράκη 130 στον Κορυδαλλό, σημειώθηκε στις 8:20 το πρωΐ. Δύο άνδρες με την απειλή όπλου αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής ποσόν από τα ταμεία και διέφυγαν.

 Ληστεία σε τράπεζα στην Ανοιξη


Ληστεία σε κατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας της Ελλάδας (ΑΤΕ) επί της Λεωφόρου Μαραθώνος 54, στην Ανοιξη, σημειώθηκε στις 10:50 το πρωΐ. Αγνωστοι δράστες με την απειλή όπλου αφαίρεσαν άγνωστον μέχρι στιγμής ποσόν από τα ταμεία και διέφυγαν.

Ληστεία σε βάρος υπάλληλου περιπτέρου

 Ληστεία σε βάρος υπάλληλου περιπτέρου επί της οδού Μεσσήνης στην περιοχή των Μετεώρων σημειώθηκε στις 02:40 τα ξημερώματα. Ειδικότερα, δύο άγνωστοι με την απειλή όπλου αφαίρεσαν 150 ευρώ από τον υπάλληλο και στη συνέχεια διέφυγαν με δίκυκλο. 

Και στα ΕΛΤΑ

Ληστεία σε κατάστημα των ΕΛΤΑ επί της οδού Καστορος 4 στο Ιλιον σημειώθηκε στη 1 παρά τέταρτο το μεσημέρι. Ενας άνδρας με την απειλή όπλου, αφαίρεσε άγνωστον μέχρι στιγμής ποσόν από τα ταμεία και διέφυγε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: