Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009

"ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΣ" από την αρχή!


Πρωτοφανή επιτυχία σημειώνει το σήριαλ "Χίλιες και μία νύχτες" που μεταδίδει το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV.  Πρόκειται για ένα από τα ακριβότερα σήριαλ που έχουν γυριστεί  και σίγουρα η καλύτερη τουρκική παραγωγή. Τα σχόλια των αναγνωστών του Mediacopy δεκάδες και όλα ευνοϊκά για την σειρά. Όσοι  έχετε χασει τα πρώτα επεισόδια βάλτε το dvd  να γράφει μια και το κανάλι μεταδίδει σε επανάληψη -δύο ώρες την ημέρα-όλα τα επεισόδια-

Για όσους δεν τη γνώρισαν…για εκείνους που τη γνώρισαν και την αγάπησαν η συναρπαστική σειρά "ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΣ" από 21 Δεκεμβρίου κάθε βράδυ στις 20:30 δίνει ραντεβού με όλους τους φανατικούς τηλεθεατές στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV Ένας άντρας χωρίς πίστη στις γυναίκες… Μια μητέρα που δοκιμάζεται από τη ζωή…  Χίλιες και μια νύχτες…Καθημερινά Δευτέρα με Παρασκευή 20:30 - 22:30Σαββατοκύριακο 22:00 - 00 :00
Παρά τις αυστηρές αντιρρήσεις της οικογένειάς της, η Σεχραζάτ παντρεύεται τον Αχμέτ, γιο μιας πατριαρχικής ισχυρής οικονομικά οικογένειας, και γεννάει ένα αγόρι. Όταν ο γιος τους είναι μόνο ενός έτους, ο Αχμέτ σκοτώνεται σε ένα τροχαίο ατύχημα και η Σεχραζάτ αρχίζει τον αγώνα της για επιβίωση μαζί με το μωρό τους. Ωστόσο, οι κακοτυχίες αυτής της νέας γυναίκας δεν έχουν ακόμα τελειώσει. Μαθαίνει ότι το αγόρι της έχει λευχαιμία και τότε βάζει σκοπό της ζωής της να του προσφέρει την καλύτερη ιατρική περίθαλψη που μπορεί.
Η Σεχραζάτ πρέπει να συγκεντρώσει $200.000 για την περίθαλψη του γιού της Κααν. Η θεραπεία έχει καθοριστεί, ένας συμβατός δότης έχει ήδη βρεθεί στο Αζερμπαϊτζάν και το μόνο που στέκεται εμπόδιο στο δρόμο της είναι η εύρεση των χρημάτων. Αρχικά η Σεχραζάτ έρχεται σε επαφή με τον πεθερό της τον κ. Μπερχάν, ένα πολύ πλούσιο και ισχυρό άνθρωπο. Εκείνος της αρνείται. Η Σεχραζάτ προσπαθεί να πάρει δάνειο από την τράπεζα και δυστυχώς, αποτυγχάνει.
Η νεαρή γυναίκα, κάνοντας ότι καλύτερό μπορεί για να κρατήσει το γιο της ζωντανό, απευθύνεται σε ένα από τους δύο νέους και γοητευτικούς διευθυντές της εταιρείας που εργάζεται, ζητώντας βοήθεια. Η πρόταση του διευθυντή της, της αλλάζει τη ζωή και ανατρέπει ολόκληρο τον κόσμο της!
Το Χίλιες και μια νύχτες…δημιουργήθηκε από μια ιδιαίτερα πεπειραμένη ομάδα που έχει εργαστεί για πολύ καιρό μαζί. Είναι μια από τις πιο συγκλονιστικές και συναρπαστικές σειρές που έχουν κατακτήσει τους τηλεθεατές σε πολλές χώρες! 
Η Αναστασία που είναι φανατική μας έστειλε τη διεύθυνση που μπορείτε να τα δείτε όλα μαζί: 
http://www.youtube.com/results?search_query=binbir+gece+1&search_type=&aq=fΔιαβάστε τι λένε οι φίλοι του Mediacopy ΕΔΩ.

14 σχόλια:

Blogger fan είπε...

πεστο ψεματα σταυρο μου.εχω γινει fun της σειρας χαχαχαχαχα αν θελει καποιος αλλος τα εχω βρει και με rapidshare αλλα χωρις ιποτιτλους δυστηχως.το link που εβαλες εδω,κανω click και με πεταει απο το google,δεν ξερω γιατι,ιδιο δεν ειναι με αυτο που εβαλα ? γιατι να το κανει ? η μονο σε μενα συμβαινει αυτο ?

Unknown είπε...

Σε ευχαριστώ και πάλι! Το link το έφτιαξα. Κάνε και εσύ ένα έλεγχο.

Blogger fan είπε...

οκ ειναι σταυρο τωρα να σαι καλα.

σοφι είπε...

Ξερετε που μπορω να βρω ποια ειναι ακριβως τα ποσοστα τηλεθεασης της σειρας?????

Unknown είπε...

To ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV δεν ανακοινώνει τα στοιχεία αλλά θα προσπαθήσουμε να τα βρούμε.

Ανώνυμος είπε...

@Anastasia..μήπως μπορείς να μου πεις που βρήκες τα links στο rapidshare??? Σ'ευχαριστώ!!!

Blogger fan είπε...

ανωνυμε...αν ενοεις τα επεισοδια,σε αυτες της διευθυνσεις βρηκα καποια,δεν κοιταξα αν ειναι ολα τα επεισοδια γιατι δεν ηταν στα ελληνικα με υποτιτλους.http://www.dizi.nl/category/turkce-dizi/binbir-gece/ http://www.savevid.com/search?q=Binbir+Gece+1&c=1http://www.dizi.nl/category/turkce-dizi/binbir-gece/

Ανώνυμος είπε...

εχω νεα. ο κερεμ και η μπενου παντρευονται και μενει και εγκυος. στο 66 επεισοδιο ονουρ και σεχραζατ παντρευονται επιτελους αλλα συμβαινει κατι στην σεχραζατ. στο τελοσ ειναι ολοι ευτυχισμενοι!!!!

Στελλα είπε...

Αληθευει οτι το Μακεδονια TV σχεδιαζει επισκεψη Ονουρ Σεχραζατ στην Ελλαδα την ανοιξη????

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδια θελω να μου πει καποιος αμα ξερει σε ποια διευθυνση μπαινω για να δω επεισοδια?

d(i)nos είπε...

Ρε παιδια θελω να μου πει καποιος αμα ξερει σε ποια διευθυνση για να βρω την μουσική απο την σειρα???

Blogger fan είπε...

καλησπερα.αμα μπεις στην σελιδα μου,θα δεις δεξια που την εχω.

Blogger fan είπε...

καλημερα σταυρο καλημερα σε ολους.θα ηθελα να πω οτι την μουσικη που ειχα ανεβασει απο τη σειρα,και πολλοι οπως ειδα την κατεβασατε,οσοι προλαβατε προλαβατε.γιατι μου την κανανε delete λογω περι δικαιωματων και τετοια.λυπαμαι παιδια,ηθελα να την μοιραστω μαζι σας αλλα δεν με αφησανε.ο λογος που αναφερανε ηταν οτι,,,,,η καποιος το ανεφερε η καποιος που ειχε τα νομικα δικαιωματα.

gregy είπε...

γεια χαρα σε ολους...ειναι πολυ fun της σειρας... θα ηθελα να σας ρωτησω που μπορω να κατεβασω ολα τα επεισοδια με ελληινικους υποτιτλους????