Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Αύξηση εισιτηρίων και κατάργηση δρομολογίων OΣΕ

Greek train, Thessaloniki StationImage by anjči via Flickr Αναστέλλονται από την 1η Ιανουαρίου όλα τα διεθνή δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ καθώς και εκείνα στη δυτική Μακεδονία και την Πελοπόννησο, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, ενώ αυξάνεται σημαντικά το κόστος των εισιτηρίων στο πλαίσιο της «εξυγίανσης» του ΟΣΕ και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Αργά το απόγευμα η εταιρεία δημοσίευσε ένα κείμενο στον κεντρικό της κόμβο (www.trainose.gr), όπου αφού κάνει μια αναφορά στα μέτρα που έχουν ληφθεί τους τελευταίους μήνες, κάνει λόγο για δραστικές περικοπές δρομολογίων αλλά και για αυξήσεις στα εισιτήρια. Λίγο αργότερα, όπως επισημαίνει η Ελευθεροτυπία σε σχετικό δημοσίευμα, το κείμενο εξαφανίστηκε από το διαδικτυακό κόμβο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ χωρίς να δοθούν εξηγήσεις. Ενδεχομένως λόγω του ότι δεν υπήρχαν αναλυτικές πληροφορίες στο κείμενο για την τιμολογιακή πολιτική στο σύνολο των γραμμών. ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: