Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Τα 39 ύποπτα παιχνίδια...

European football government body badgeImage via WikipediaΗ UEFA σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία» έχει αποστείλει στην ΕΠΟ φακέλους στους οποίους περιέχονται 39 ελληνικά παιχνίδια που θεωρούνται ύποπτα...

Αυτή την αποκάλυψη έκανε το «Σύστημα Ανίχνευσης Στοιχηματικής Απάτης», το οποίο παρακολουθεί από το 2009 όλα τα παιχνίδια της UEFA, αλλά και αγώνες σε εθνικό επίπεδο.Αυτό σημαίνει πολύ απλά ότι παρακολουθεί όλους τους αγώνες Α' και Β' κατηγορίας, αλλά και τις αναμετρήσεις του Κυπέλλου των 53 ομοσπονδιών που είναι μέλη της UEFA.
Στους φακέλους που έχει στείλει η UEFA περιλαμβάνεται λίστα με 4 ύποπτα παιχνίδια της Superleague (2009-10), 3 ύποπτα παιχνίδια του Κυπέλλου Ελλάδας (2009-2010), 14 ύποπτα παιχνίδια στο πρωτάθλημα της B' Εθνικής ( σεζόν 2008-2009) και 18 ύποπτα παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής (σ.σ. σεζόν 2009-2010).
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: