Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Λαμπίρη, Τσιμτσιλή και Καραβάτου σ'έναν αγώνα δίχως αύριο!

Οι παρουσιάστριες της μεσημεριανής ζώνης δίνουν τον δικό τους αγώνα επιβίωσης. Καθημερινά έχουμε ανατροπές, αλλά με νούμερα που θυμίζουν πολλές φορές "πολικές" θερμοκρασίες. Ποια θα συνεχίσει και ποια θα "κοπεί" του χρόνου; 

Ξεκινάμε με την "έμπειρη" στη ζώνη Χριστίνα Λαμπίρη, η οποία από την αρχή της φετινής χρονιάς δείχνει να μην μπορεί να ανατρέψει τα χαμηλά νούμερα. Για του λόγου το αληθές και χτες το "Super Star" τερμάτισε στην τελευταία θέση με το απογοητευτικό 8,5%.  Η Σταματίνα Τσιμτσιλή τερμάτισε αρκετές φορές στην κορυφή του πίνακα της AGB, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι τα στελέχη του καναλιού του Μπουρναζίου δεν είναι καθόλου ικανοποιημένα από την μέχρι τώρα πορεία της. Η ίδια μπορεί να "πατήσει" στις απεργίες των τεχνικών του Alter ως μια καλή δικαιολογία για τα χαμηλά ποσοστά, όπως και τα χθεσινά σημειώνοντας 11,8%.
Η Κατερίνα Καραβάτου μπορεί να πει κανείς ότι είναι ίσως στην καλύτερη θέση απο όλες τις άλλες παρουσιάστριες, με το "Κους - Κους" να κάνει μια σταθερή πορεία για φέτος. Σίγουρα τα νούμερα δεν έχουν καμία σχέση με τις προηγούμες χρονιές, αλλά οι Γερμανοί του Alpha φαίνονται ικανοποιημένοι ως προς ένα βαθμό. Χτες όμως η Κατερίνα Καραβάτου και η παρέα της δεν έπιασαν τα αναμενόμενα, με γενικό σύνολο 10,5%.
markos.tv

Δεν υπάρχουν σχόλια: