Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 2 Απριλίου 2011

"Η τρομοκρατία και ο αυταρχισμός του ομίλου Αλαφούζου δεν πρέπει να περάσει".

Εκφράζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την αντίθεσή μας στην αντεργατική πολιτική του ομίλου Αλαφούζου (ΣΚΑΪ) που προχώρησε σε απολύσεις εργαζομένων δημοσιογράφων της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου...

Ζητάμε την ακύρωση των απολύσεων και την επαναπρόσληψή τους. Ιδιαίτερα εκφράζουμε την αντίθεσή μας στην πολιτική, τρομοκρατική απόλυση του Άρη Χατζηστεφάνου γιατί αντιστάθηκε στην περικοπή του μισθού του.

Ο Άρης που τον έχουμε γνωρίσει από την εξαίρετη ραδιοφωνική εκπομπή στο ΣΚΑΪ, από το βιβλίο του για τα Δεκεμβριανά του 2008, από τη συμμετοχή του στο στόλο της ελευθερίας για τη Γάζα, από την παρουσία του σε διάφορες εκδηλώσεις μεταξύ αυτών και του Χώρου Αναζήτησης και Διαλόγου Βύρωνα.

Είναι ένας νέος δημοσιογράφος, με αξιοπρέπεια, ικανότητα, αγωνιστική διεκδικητική στάση γεμάτος ευαισθησίες. Εκφράζουμε την αλληλεγγύη και τη συμπαράσταση μας. Ζητάμε την επαναπρόσληψη του Άρη και των υπολοίπων εργαζομένων που απολύθηκαν.

Η τρομοκρατία και ο αυταρχισμός του ομίλου Αλαφούζου δεν πρέπει να περάσει. Καλούμε να κατακλειστεί ο ΣΚΑΪ με φωνές διαμαρτυρίας μέχρι να υποχρεωθεί να πάρει πίσω όλες τις απολύσεις. (Δελτίο Τύπου εργαζομένων στον ΣΚΑΙ).
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: