Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Πορεία συμβασιούχων του Δήμου Αθηναίων

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα μηχανοκίνητη πορεία των συμβασιούχων του Δήμου Αθηναίων στο κέντρο της Αθήνας. Οι συμβασιούχοι ξεκίνησαν από το δημαρχιακό μέγαρο της πλατείας Κοτζιά και τελικός προορισμός της πορείας τους είναι το κτίριο της Λιοσίων.

Κλειστή είναι αυτή την ώρα η Λιοσίων από την Ηπείρου.

Οι συμβασιούχοι του Δήμου Αθηναίων συνεχίζουν την κατάληψη στο δημαρχιακό μέγαρο στην Κοτζιά, ζητώντας την μονιμοποίησή τους.

Ένταση επικράτησε το μεσημέρι της Δευτέρας στο Γκάζι, έξω από τις εγκαταστάσεις του ραδιοφωνικού σταθμού του Δήμου Αθηναίων, όταν συμβασιούχοι προσπάθησαν να μπουν στο χώρο, ενώ αστυνομικές δυνάμεις έκαναν μερική χρήση χημικών.

Με τη σύμφωνη γνώμη 26 συμβούλων της παράταξης της πλειοψηφίας εγκρίθηκε η πρόταση του δημάρχου Γιώργου Καμίνη, αναφορικά με τους συμβασιούχους του δήμου.

Ειδικότερα, το ψήφισμα που πρότεινε ο κ. Καμίνης κάνει λόγο για «επιβεβαίωση από το δημοτικό συμβούλιο» της προηγούμενης απόφασης της 17ης Ιανουαρίου (σύμφωνα με την οποία οι συμβασιούχοι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες του Δήμου Αθηναίων) και καλεί τους συμβασιούχους που έχουν καταλάβει το δημαρχιακό μέγαρο «να σταματήσουν την κατάληψη και να συμβάλλουν στην ομαλή λειτουργία των δημοτικών υπηρεσιών».

Δεν υπάρχουν σχόλια: