Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Parov Stelar: Από την Αυστρία στα Γιάννενα !

Σήμερα Τετάρτη στις 22:30, το Boxx (Γιάννεννα, Λεωφ. Γεωρ. Παπανδρέου) θα φιλοξενήσει τον Parov Stelar και την μπάντα του.

Oι Parov Stelar & Band έρχονται στην Ελλάδα για 4 μοναδικές συναυλίες!

Ένα από τα αγαπημένα συγκροτήματα της Ελλάδας επιστρέφουν στην χώρα μας σε μια περιοδεία που ξεκινάει από τα Γιάννενα και το Boxx.

Ο Parov Stelar και η μπάντα του θα παρουσιάσουν επί σκηνής τις μεγάλες του επιτυχίες. Ta Chambermaid Swing, Homesick, Libella Swing, Mojo radio gang, Charleston Butterfly, Matilda, Catgroove, Love, Shine, The Phantom θα μας χορέψουν χωρίς σταματημό !

Με την αλάνθαστη μίξη της Jazz και δείγματα από ρυθμική και ηλεκτρονική μουσική, έχει κερδίσει μια θέση στην κορυφή των διεθνών παραγωγών, τη στιγμή που την μπάντα του έχει την δυνατότητα να μετατρέπει κάθε φορά τον ήχο σε ένα δυναμικό live show.

Ο όρος ”Electro Swing” έχει καθιερωθεί για αυτό το είδος μουσικής πια και ο Parov Stelar είναι ο δημιουργός της. O Parov Stelar από το 2004 έχει κυκλοφορήσει οχτώ δίσκους, δεκαοχτώ EP’s, έξι singles ενώ τα τραγούδια του έχουν βρεθεί σε πάνω από εφτακόσιες συλλογές μουσικής (budhha bar, Hotel Costes κ.α) καθώς και σε πολλά τηλεοπτικά διαφημιστικά, ταινίες και σειρές.

Μετά το 2005 ο Αυστριακός Marcus Füreder (το πραγματικό του όνομα) ήρθε σε επαφή με ακόμη πέντε μουσικούς (δύο φωνητικά, ένα σαξόφωνο, έναν κρουστά και ένα μπάσο) και καθιέρωσε το όνομα “Parov Stelar Band” με το οποίο και περιοδεύει έκτοτε. Η είσοδος στην πόρτα κάνει 25 ευρώ. Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 6932 610241.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: