Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Χαλκίδα: Φορτηγό "θέρισε" τη ζωή 25χρονου....

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στο κέντρο της πόλης, στην οδό Ληλαντίων 75, σημειώθηκε χθες το βράδυ και η Χαλκίδα πενθεί το θάνατο ενός ακόμη νέου ανθρώπου στο Μολώχ της ασφάλτου.

Συγκεκριμένα, στις 9:25 το βράδυ, ο 25χρονος Παναγιώτης Ντεγιάννης κινείτο με τη μηχανή του στην Ληλαντίων με κατεύθυνση προς Χαλκίδα, όταν ένα Ι.Χ. φορτηγό βγήκε κάθετα από την οδό Ιμίων.

Το φορτηγό παραβίασε την προτεραιότητα και "θέρισε" τη μηχανή. Ο Ντεγιάννης προσέκρουσε με δύναμη στο οδόστρωμα, ενώ ο οδηγός του φορτηγού εξαφανίστηκε εγκαταλείποντας το αμάξι λίγο πιο πέρα.

Ο 25χρονος μετάφερθηκε άμεσα και πολύ βαριά τραυματισμένος στο Νοσοκομείο Χαλκίδας. Οι γιατροί έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή, ενώ δεκάδες φίλοι και γνωστοί του βρίσκονταν στον προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου περιμένοντας με αγωνία. Δυστυχώς, όμως, ο Ντεγιάννης δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και εξέπνευσε μία ώρα μετά το ατύχημα.

Σήμερα το πρωί, οι αστυνομικοί αξιοποιώντας τα στοιχεία του εγκαταλελειμένου αυτοκινήτου και άλλες πληροφορίες, συνέλαβαν τον οδηγό που προκάλεσε το ατύχημα, ο οποίος και αναμένεται να παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη.
egnomi.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: