Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

ΠΑΟΚ: Ο Φλωρίδης πλήρωσε και φέρνει τις μεγάλες αλλαγές

Αφού πέρασαν τρεις ημέρες, από την περασμένη Παρασκευή, αβεβαιότητας και αμφιβολιών όσον αφορά την οικονομική επιφάνεια και συνέπειά του ο νέος υποψήφιος επενδυτής κ. Βασίλης Φλωρίδης κατέθεσε σήμερα (8/8) στον τραπεζικό λογαριασμό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ 500.000 ευρώ. 
 
Πρόκειται για την πρώτη δόση του ποσού των 6 εκατ. ευρώ τα οποία έχει υποσχεθεί να καταβάλει προκειμένου να αποκτήσει το 50% συν μία μετοχή του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όπως συμφώνησε την περασμένη εβδομάδα με το ηγετικό διοικητικό δίδυμο, τους κκ. Θοδωρή Ζαγοράκη και Ζήση Βρύζα.

Προς στιγμή σήμερα υπήρξε ένα πρόβλημα για το αν κατέθεσε αυτά τα χρήματα ως ιδιώτης ή ως μέτοχος καθώς για να χρησιμοποιήσει η ΠΑΕ θα έπρεπε να τα καταθέσει ως μέτοχος. Τελικώς διευκρινήστηκε ότι ο κ. Φλωρίδης απέκτησε μέρος των μετοχών του συνεργάτη του στην υπόθεση της απόκτησης της ΠΑΕ κ. Γιώργου Σαχπασίδη, οπότε και ο ΠΑΟΚ μπορεί να αξιοποιήσει αυτά τα χρήματα.

Από κει και πέρα προκειμένου οι κκ. Φλωρίδης και Σαχπασίδης να ελέγξουν την πλειοψηφία του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα πρέπει να κατατεθεί και το υπόλοιπο ποσό. Σύμφωνα με τον δικηγόρο τους κ. Γιάννη Παπαγιάννη «μέχρι το τέλος του μήνα, καθώς υπάρχει μια διαδικασία τραπεζικού δικαίου που δεν μπορεί να παρακαμφθεί, πρόκειται να εμφανιστούν σε λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς τα 6 εκατομμύρια ευρώ που απαιτεί η διοίκηση του Α.Σ. ΠΑΟΚ, ώστε να προχωρήσει η διαδικασία ορισμού καινούργιας διοίκησης Πρωτοδικείου, όπως έχουν ζητήσει οι υποψήφιοι επενδυτές να γίνει».

Σημειώνεται ότι η παρούσα διοίκηση με πρόεδρο τον κ. Ζαγοράκη έχει διοριστεί από το Πρωτοδικείο μετά από αίτημα του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, οπότε η ίδια διαδικασία αναμένεται να ακολουθηθεί προκειμένου να αναλάβει τη διοίκηση της ΠΑΕ ο κ. Φλωρίδης. Σύμφωνα με τη συμφωνία που έχει γίνει μεταξύ των Φλωρίδη, Σαχπασίδη από τη μια πλευρά και των Ζαγοράκη, Βρύζα από την άλλη, ο κ. Φλωρίδης θα αναλάβει την προεδρία της ΠΑΕ με αντιπροέδρους τους κκ. Ζαγοράκη και Βρύζα.
tovima.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: