Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Μένει στη Σούπερ Λίγκα ο Αστέρας!

2006–07 Beta EthnikiImage via WikipediaΧαράς Ευαγγέλια για τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος μένει στη Σούπερ Λίγκα! Όπως μετέδωσε ο NovaΣΠΟΡ FM 94.6, η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έκρινε ότι δεν προκύπτουν επαρκή στοιχεία για τον υποβιβασμό της ομάδας στη Football League και εξαφανίζει την πρωτόδικη ποινή, τόσο για την ΠΑΕ όσο και για τον πρόεδρο της, Γιώργο Μποροβήλο που επίσης είχε καταδικαστεί πρωτόδικα. Αθώοι (για δεύτερη φορά) ο ΟΦΗ και ο Θρασύβουλος.

Δεκτή έκανε η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ την έφεση του Αστέρα Τρίπολης που πρωτοδίκως είχε τιμωρηθεί με υποβιβασμό για την εμπλοκή του στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων, ενώ ο πρόεδρος του, Γιώργος Μποροβήλος είχε τιμωρηθεί με τριετή απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο.

Το δευτεροβάθμιο όργανο της ομοσπονδίας έκρινε πως τα στοιχεία (συνομιλίες Ψωμιάδη κατά κύριο λόγο) δεν επαρκούν ώστε να καταδικαστεί η ομάδα με υποβιβασμό και με απόφαση που θα ανακοινωθεί εντός της ημέρας, εξαφανίζει την πρωτόδικη ποινή και κρίνει ΠΑΕ και Μποροβήλο αθώους.

Παράλληλα, η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε τις εφέσεις που είχε ασκήσει ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Ανδρέας Φάκος κατά των πρωτόδικων αθωωτικών αποφάσεων για ΟΦΗ και Νίκο Μαχλά, καθώς και για Θρασύβουλο, Ρόδη και τους διαιτητές Δημητρόπουλο, Βερρή και Κουτσουμπού. Οι πρωτόδικες αποφάσεις διατηρήθηκαν, συνεπώς άπαντες κρίνονται αθώοι.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: