Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Διανομή συγγραμμάτων μόνο σε όσα ΑΕΙ και ΤΕΙ δήλωσαν αριθμό φοιτητών


Με προβλήματα ξεκίνησε σήμερα, Δευτέρα, η διανομή συγγραμμάτων στους φοιτητές μέσω του προγράμματος Εύδοξος. Περίπου 14 ΑΕΙ και ΤΕΙ δεν έχουν στείλει στο υπουργείο Παιδείας τα στοιχεία για τους αριθμούς των ενεργών φοιτητών, με αποτέλεσμα να μη λαμβάνουν συγγράμματα μέχρις ότου στείλουν τον κατάλογο.

Τα ιδρύματα που μένουν χωρίς συγγράμματα μέχρι να δώσουν τα απαραίτητα στοιχεία στο υπουργείο Παιδείας είναι το Ιόνιο Πανεπιστήμιο, το Πάντειο, το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, το Πανεπιστήμιο και το Πολυτεχνείο Κρήτης και τα μη αυτοδύναμα Ιδρύματα Στερεάς Ελλάδας και Δυτικής Μακεδονίας.

Δικαιούχοι των συγγραμμάτων είναι οι φοιτητές που δεν έχουν προμηθευτεί στο παρελθόν συγγράμματα για το ίδιο μάθημα.

Η διανομή των συγγραμμάτων αναμένεται να τερματιστεί τον Δεκέμβριο.

Σχετικά με το θέμα, η υπουργός Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου δήλωσε την περασμένη εβδομάδα στη Βουλή, ότι τα Ιδρύματα που δεν παίρνουν συγγράμματα αρνήθηκαν τον έλεγχο για την πραγματική παρουσία και ταυτότητα του φοιτητή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: