Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Δημόσιες βιβλιοθήκες έχουν γεμίσει ποντίκια και...ποντικούς!

Δημόσιες βιβλιοθήκες σ' ολόκληρη την Ελλάδα έχουν γεμίσει ποντίκια από την εγκατάλειψη. Δεν δίνονται χρήματα για τη συντήρησή τους και έχουν αφεθεί στην τύχη τους.
Αλλά εκτός από τα ποντίκια υπάρχουν και ποντικοί, που κλέβουν βιβλία. Πηγές του υπουργείου Παιδείας, στο οποίο υπάγονται οι δημόσιες βιβλιοθήκες, μιλούν για σοβαρές καταγγελίες διαφθοράς, με υπερτιμολογήσεις πολλών μικρών έργων και κλοπές βιβλίων αξίας. Αν οι υπόνοιες αυτές αποδειχθούν βάσιμες, η έρευνα, λένε, θα περάσει στα χέρια ορκωτών λογιστών και της Αστυνομίας. Η αποκαρδιωτική εικόνα έχει και συνέχεια. Σε βρώμικους διαδρόμους περνάει κανείς μπροστά από χιλιάδες βιβλία, άλλα σε κούτες νουνού, άλλα στοιβαγμένα και δεμένα πρόχειρα με σπάγκους. Είναι προφανές ότι δύσκολα μπορεί κανείς να βρει εκεί το οτιδήποτε τον ενδιαφέρει.

katoci.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: